Oopperajuhlat repäisi: Savonlinna goes pink

Savonlinnan oopperajuhlien tämänvuotinen mainosgrafiikka hämmästyttää ja kummastuttaa savolaisia. -Eikä rohkea visuaalinen asu ole säästynyt väärinkäsityksiltäkään.

”La dolce Oopperakesä, -nautintoja arjen keskelle”

Savonlinnan nimikkolinnoituksen tornit ovat olleet vuosisatoja savolaisten ylpeys, ja näemmä ovat sitä tänään uudella tavalla.  La dolce Vita on siis rantautunut Saimaalle. Onnittelemme!

Asiasta kertoi:

7 Comments

 1. Nyt meni metsään
  30.3.2022 10:30

  Kyllä ennemminkin tulee mieleen tuo Kaalimadon mainos kuin ooppera.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.3.2022 11:38

   Kaalimato minulle tuntematon? Liittyyk jotenkin musiikkiin?

   Vastaa
   1. Huru-ukko
    30.3.2022 14:42

    Liittyy jos sulla makkarissa soi Ravelin Bolero. Parasta panomusiikkia ikinä. Siinä rumpu lyö tahtia ja poljennon. Sen mukaan tahti pysyy samana, muuta sen pojento ja voimakkuus lisääntyy koko ajan. Kokeile niin takuulla yllätyt:)

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     30.3.2022 17:14

     Kiitos hyvästä vinkistä! Joskus viime vuosisadalla, kun leffoissa ”parkettien partaveitsenä” esiintyi eräs Roger Moore, niin joku silloinen laulajatypy, -oikein sensuelli ääni oli muuten- teki hauskan biisin, jossa toistui vain kaksi sanaa: ”Roger more!”. Äänensävy kulki alusta kohti biisin puoliväliä yhä kiihkeämmin, kunnes muuttui pettyneen-vaativaksi: ”Roger, more!” -Erittäin hauska biisi.

     Sulla oli muuten kirjoitusvirhe: Pitää olla #pianomusiikkia.

     Vastaa
     1. Huru-ukko
      1.4.2022 20:08

      Ei se ole kirjoitusvirhe, tai sinulla on lukihäiriö:)
      Ja jos joku näkee tuossa Savonlinnan mainosessa muuta kuin linnan ja sen tornit, hänen oli paras tutkituttaa päänsä. Sanoa kallonkutistajalle, että mie nään mulukkuja muuallakin kuin hallituksessa.

 2. Kainuunkonkari
  30.3.2022 13:51

  Edesmenneen Jon Vickers:in kommentit ”oopperan homo-mafiasta” tulevat väkisinkin mieleen.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.3.2022 17:19

   Suomen Kansallisoopperan johtokunnassa oli taannoin joukon jatkona eräs entinen -nyttemmin kallispalkkainen- sähkömies, jota sanottiin ”oopperan kummitukseksi”. Nuorena oli räplännyt kitaraa, ja sillä päässyt eduskuntaehdokkaaksi Oulun vaalipiirissä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top