Oppositiosta Perussuomalaiset tiedottavat: Hallituksen budjettiesitys on kuin märkä rätti maanviljelijöiden kasvoille

Perussuomalaisten kansanedustajan Mauri Peltokankaan mukaan maaseudun yrittäjien ja viljelijöiden kukkaroon ei polttoaineiden veronkorotusten jälkeen jää edes mattia. Venäjäpakotteet, maidon tuottajahinnan alhainen taso ja hyvinä maidonhinnan aikoina investoineet yrittäjät ovat viimeistään nyt heittämässä pyyhkeet kehään, konkurssin partaalla.

Keskustan siunaama budjetti jättää viljelijät täysin huomiotta. Huoltovarmuutemme kivijalka on muuttunut yhdentekeväksi keskustapuolueelle. Tämäkö on Kulmunin linja, Peltokangas jyrähtää.

Ei riitä, että keskusta on unohtanut maaseudun, koko hallitus on unohtanut suomen kansan. Peltokankaan mielestä on järkyttävää, että miljardeja alijäämäinen pikkuinen suomi on omasta mielestään Euroopan keskiössä suurine vaikutusvaltoineen, vaikka käteen jäi edellisestäkin isottelusta pelkkä Afrikka-komissaarin salkku.
On selvää, että hallituksen budjetoimalla 700 miljoonan kehitysapurahalla suomi osti itselleen komissaarinviran, jota hoitamaan asetettiin Kreikkatukipaketeistakin miinusmerkkisen saldon suomelle vakuuksillaan kuitannut Jutta Urpilainen.

Sosialistitoveri saa rahan katoamaan sekunneissa, kunhan kohde on mahdollisimman kaukana kotosuomen vähempiosaisten ulottuvilta. Mikäli Rinteen hallitus saa jatkaa kauden loppuun, ei tuo lähes miljardi riitä mihinkään, budjetissa on momentteja, joihin lisätukirahoja Afrikan savanneille voi piilotella, Peltokangas ennustaa.

Kotimaisen ruuan tukeminen olisi paras ilmastoteko.

Mitä tekee vihreät sitten. Ei riitä, että maitotilat ajetaan konkurssiin vaan listalla on myös nautatilojen alasajo hiilijalanjälkeen ja lihan liialliseen syöntiin vedoten. Peltokankaan mielestä vihreiltä unohtuu se tosiasia, että jos suomi ei elintarvikkeita tuota, tuottaa ne joku muu, myös vihreiden ruokapöytään. Kotimaisen ruuan tukeminen on paras ilmastoteko.

Pahoin pelkään, että vihreiden ja hallituksen ilmastotalkoissa uhrataan seuraavaksi suomeen elintärkeitä tuntieuroja tuova turkistarhaus. Pikkuhiljaa suomi alkaa olla valmis Euroopan liittovaltioon ja täydelliseen kolonisaatioon.

Annetaan vähän ja otetaan tuplasti muualla

Hallituksen budjettiesitys koskien työllistämistä näyttää kasvattavan vain julkista sektoria ja byrokratiaa. Työttömille hallituksen toimenpiteet ja lisärahoitus tuskin tuovat helpotusta aktiivimallin poistosta huolimatta. Haittaverot ja muut veronkorotukset vievät kaikki vähätuloisille tarkoitetut hallituksen kaavailemat muutamat kympit. Annetaan vähän ja otetaan se sitten tuplasti muualla ja koko lystin maksaa pieni- ja keskituloiset.

Ei ihme, että vihapuheesta ollaan kaavailemassa rikoslakiin pykälää. Sen verran sakeita on vihervasemmistohallituksen omaa kansaa kurjistavat toimet ja rahan lapioiminen vieraiden valtojen kansalaisille, ettei niitä ilman kunnon verenpainelääkitystä enää kukaan vihastumatta kritisoisikaan.
– Kyllä se näin on vain todettava, että meillä oppositiossa tulee olemaan mielenkiintoista seurata, miten Rinne aikoo koko budjettiesityksensä toteuttaa, kun koko projekti makaa työllisyysasteen nousun varassa. Siinä saattaa hyvin palaa toverilta näpit, Peltokangas kuittaa.

1 Comment

 1. Jussi
  19.9.2019 17:42

  Testaa oletko aivopesty!!
  Uskotko ilmastokatastrofin uhkaavan?
  -Enemmistö vastaa luultavasti kyllä
  Selitä miten sinulle on todistettu että CO2 ”hiilijalanjälki” vaikuttaisi ilmaston lämpötilaan?
  -Muutuitko hiliuskontosi kyseenalaistavasta kysymyksestä vihaiseksi, olosi on epämukava. Horjumattomasta uskostasi huolimatta et pysty rauhoittumaan ja antamaan selkeää loogista vastausta siihen miksi sinusta tuli hiiliuskovainen.
  -> Jos näin on, olet sisäistänyt ilman loogista/tieteellistä syytä valtamedian vuositolkulla toistaman ilmastopropagandan, jonka pieni eliitin ryhmä valitsi parhaaksi keinoksi syyllistää ja alistaa nykyihmiset hyväksymään pienen eliitin omaksi saatavakseen maapallon laajuudelta kerättäväksi keksimä hiilivero. Sama pikkueliitti (pieni mutta taloudellisesti massiivinen ryhmä) haluaa samalla itselleen pysyvän paikan vuosikymmeniä suunnittelemassaan lain yläpuolisessa totalitäärisessä maailmandiktatuurin hallituksessa (YK on suunnitelmissa sen esiaste). Molempien tyhjästä keksitty perustelu on maapallon pelastaminen tyhjästä keksityltä ilmastokatastrofilta,
  Hiilivalheella ja maailmanhallituksella on tarkoitus köyhdyttää ja alistaa maita ja maailman alaluokka johon sinä, minä ja paljon yli 99.9% ihmisistä suunnitelmassa kuulumme.

  Lyhyt fakta, jonka ei-lahjotut tiedemiehet maailman laajuudella ovat vahvistaneet ja vahvistavat edelleen:
  Ilman CO2 ei lämmitä eikä viilennä, eikä ole mitenkäan haitallista. Lämpiminä kausina myös merivesi lämpenee, ja lämpenevä merivesi vapauttaa sitä CO2 ilmaan vastavasti kuin viilenevä ilma sitoo CO2 takaisin meriveteen. Aurinko ja merivesi lämmittävät ilmaa, ja lämpenevä merivesi taas vapauttaa sitä CO2. Nouseva ilman CO2% on ilman lämpenemisen seuraus (meriveden lämpenemisen kautta) eikä ilman lämpenemisen syy.
  CO2 ei muuta ilman lämpötilaa suuntaan tai toiseen.

  Kieltäytykää hyvät ihmiset hiiliuskonnosta – tarkoitus on köyhdyttää ja alistaa teitä, että pieni eliitti voisi pitää ylihauskaa kustannuksellanne.

  Vaatikaa tieteelliset todisteet siitä että CO2 lämmittää ilmaa suurelta joukolta riippumattomia tiedemiehiä ympäri maailman.
  Hyviä dokumentejea aiheesta on tehty, mutta juutuuppi tuhoaa/sensuroi globalismin (yhden maailmandiktatuurihallituksen) vastaiset videot, nykyään tuhoamisvauhti on 100 000 videota kolmessa kuukaudessa talon oman ilmoituksen mukaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top