Örkkiniityntien törkeät pahoinpitelijät yhä karkuteillä Espoossa

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja Pohjois-Espoossa eilen tapahtuneesta pahoinpitelystä, jossa uhri loukkaantui vakavasti.

Poliisi etsii henkilöä tai henkilöitä, jotka ovat törkeästi pahoinpidelleet uhrin Vihdintien ja Örkkiniityntien kulmauksessa olevan urheilukentän läheisyydessä. Pahoinpitely on tapahtunut tiistaina (02.06.) arviolta ennen kello 15:30. Rikosuhri löydettiin tuolloin paikalta. Hän oli saanut vakavia vammoja, ja on sairaalahoidossa.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä tai paikalla havaintoja tehneitä ilmoittamaan tietonsa poliisille puh. 0295 413031 (vastaaja) tai vihjeet.espoo@poliisi.fi.

1 Comment

  1. juha.
    20.11.2020 16:20

    Joten kin tuntuu, että Suomessa poliisien työt on tehtävä heidän puolestaan. Missä on se rikostutkimus? 8-vuotias pikku-poika ryöstettiin ja poliisi lopetti tutkimisen. Elleivät työt kiinnosta, silloin on parempi, ettei poliisia olekkaan. Koska sen aika menee sortokoneiston osana ja matujen rikosten peittelyssä ja kantaväestön uhkailussa, jos he avaavat sanaisen arkkunsa sekä julkeavat varoittaa muita TODELLISESSA haavoittuvassa asemassa olevia lapsia tai nuoria (suomalaisia) ”nuorison oirehtimisista” (matu-nulikat), jossa ei edes hengellä ole väliä, koska he tievät olevansa munattoman valtiovallan erityisessä suojeluksessa!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top