Osassa kouluja oppiminen ja opettaminen on mahdotonta

Tämän myöntää jopa Helsingin kouluista vastaava afgaanitaustainen apulaispormestari tämän päivän Helsingin Sanomissa.

Hän ei tietenkään suoraan puhu maahanmuuttajaoppilaista vaan käyttää kiertoilmaisuja, kuten ”sosiekonominen tausta” tms. Mutta ei se jo käsistä päässyttä ongelmaa miksikään muuta,vaikka ei siitä oikeaa nimeä halua käyttää.

HS: ”Vuoden aikana Razmyarille on muodostunut kokonaiskuva kaoottisista koululuokista, joissa opettajien on pahimmillaan mahdotonta tehdä työtään.”

Eivät kertakaikkiaan halua sopeutua

Fakta on se, että ei tunnusteta sitä, että suurin osa muslimimaista tulleista porukoista ei halua integroitua, eikä silloin mikään määrä ”erityistukea” auta. Kun tätä ei tunnusteta ideologisista syistä niin tilanne vain huononee ja Ruotsin tilanne lähenee. Ja niin kauan kuin ihmiset äänestävät päättäjiksi vihreitä, vassuja, demareita ja joitakin kokoomuksen hyödyllisiä idiootteja niin ”tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla”.

Tässä jos missä pitää ymmärtää, että ”Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku”.

On pöyristyttävän vastuutonta, että meille jatkuvasti tuotetaan uutta väkeä tietyistä maista löyhin perustein. Ja nyt vihreät vaatii ”perheen yhdistämisen” helpottamista eli kokonaisten sukujen raahaamista tänne. Enää ei riitä ennestään tutut somaliperheiden 20 ”kasvatuslasta” vaan yhä vaan enemmän ja ”pakolaisuuden” perusteella maasta jossa tuhannet somalit perheineen käyvät säännöllisesti lomilla. Ja sitä paitsi Somalian presidentit ja ulkominiserit ovat jo vuodesta 2010 lähtien vedonneet maailman tiedotusvälineissä maanmiehiinsä, että ”tulkaa kotiin rakentamaan omaa kotimaatanne”.
Ja mitä täydemmäksi Suomi näistä muuttajista tulee-ukrainalaiset ovat melkein kuin omia- niin sitä enemmän ongelmia tulee,koska tulijat eivät halua sopeutua Suomeen.Ainoa keino asiantilan muuttamiseksi on toisen totuuden perille vieminen eli ”maassa maan tavalla tai maasta pois”.

Kuri on palutettava

Lapsille, myös maahanmuuttajille on oltava kuri koulussa. Mutta ennen muuta muuttajaperheiden isät pitää saada tajuamaan, että, vaikka Helsingin Itäkeskus näyttää Mogadishulta ei se sitä ole, erityisesti isät siksi, että he päättävät.

Mutta kaikkein suurin ongelma on kuitenkin viherajattelu jonka pohjana on saada mahdollisimman paljon ”uusäänestäjiä”, koska niin kuin viimeisistä vaaleista ja myös gallupeista olemme nähneet vihreiden kannatus putoaa eli yhä pienempi määrä suomalaisia haluaa kannattaa ilmeisen puoluetta.

Suomalaivanhempien on puolustettava lapsiaan

Ja näyttää siltä,että vaikka lasku jonka vihreät aiheuttavat suomalaislasten maksettavaksi rauhattomuutena,väkivaltana,ryöstelynä yms. kasvaa päivä päivältä niin ehdoin tahdoin ongelmia vain tilataan lisää.

Myös suomalaisen vanhempien on herättävä, koska opettajissa on jo niin paljon punavihreitä,että,vaikka he ovat itse keskellä kaaosta niin heillä ei ole halua, ei kykyä, eikä uskallusta puuttua asioihin.

Espoona ja Vantaan koulut samassa kurimuksessa

Esim. Espoossa tänä vuonna aloittaneista peruskoululaisista oli 42 %:a muita kuin suomen, ruotsin tai saamenkielisiä-miettikää tulevaisuutta,kun esimerkiksi Espoon kaupungin oman ilmoituksen mukaan viimevuotinenkin muutto koostui yli 90 prosenttisesti maahanmuutosta ja niistä 70 %:a muslimimaista.

Päiväkodeissa tilanne on samanlainen

Minunkin lapseni joutui somalin kiusattavaksi mutta loppui kuin seinään, kun lupasin mennä kouluun poliisin ja juristin kanssa niin rehtori pakotti kiusaajan vanhemmat laittamaan jälkeläisensä kuriin tai olisi tullut lähtö ”poikakotiin” Seinäjoen taakse yli 300 kilometrin päähän.

Eli keinoja on,kunhan niitä vain käytetään em. lisäksi esim määräaikaiset välittömät erottamiset viikosta kuukauteen pistävät siellä kotona miettimään, että kiihotanko poikaani kapinoimaan ”vääräuskoisia” naisopettajia vastaan vai opiskelemaan ja kouluissa huomaamaan-kun häirikkö/häiriköt on poissa-, että hei me opitaan !

Seppo Huhta

2 Comments

 1. Meidät on alistettu jo
  13.9.2022 19:25

  Niinhän se pitäisi olla. Mutta kun meidän kylän lehtoritkin lässsyttää että:”Mutta kun meillä ei ole välineitä”. Vaikka niillä on kaikki välineet aina erottamiseen asti. Kaikki kun haluaa että ”joku toinen” ratkaisee ongelmat ja sitten piiloutuvat milloin minkin tekosyyn taaksen. Suomlaisista on tullut vässyköitä. Meidät on alistettu omassa maassamme ja se näkyy jo kouluissa. Sielä ei-valkoiset määräävät mitä muut tekevät. Ja me hyväksymme sen.

  Vastaa
 2. THINK
  13.9.2022 19:41

  Itä-Vantaan peruskoulussa musiikin opettajalla on haastavaa,opetuskieli suomi,oppilaat yli 10:stä eri kielikulttuurista.Avustajia ei ole riittävästi,TÄYSIN toivotonta olettaa opetuksen menevän perille.
  SUOMEN HAITALLINEN MAAHANMUUTTO on syynä,että NE oppimishalukkat eivät opi muun massan ollessa harmaata,kieltä osaamatonta massaa,kun Suomeen tulo ei edellytä kielen oppimisen PAKKOA.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top