Oslon terroriteko: Vihreät eivät halua tunnustaa tosiasioita, -taaskaan

Pääkirjoitus

Vihreät eivät kykene millään myöntämään, että islam ja homoilu/lesboilu ovat antagonistisessa ristiriidassa keskenään.

Vihreät eivät uskalla lukea Koraania, eivätkä Shariaa: Niistä kuitenkin löytyvät vastaukset kysymyksiin joita he eivät halua esittää, koska vallanhimo on hillitön ja pitää yrittää kahmia äänestäjiksi sekä homot/lesbot, että näiden tappajat. Ja jotkut aivan tosissaan uskovat, tai ainakin haluavat uskoa noita. Reaalimaailmassa sudet ja lampaat eivät ole ”kumppaneita”.

Ovatko pride-kulkueisiin osallistuvat turvassa uusilta terroriteoilta?

Ja nytkin Oslossa murhaaja sanoo, että hän tappaa islamin mukaan homot/lesbot, niin eikös vihreät yritä valehdella, että kysymyksessä onkin jokin ilmeisesti ”äärioikeiston” salaliitto. En yhtään ihmettelisi jos, seuraavaksi väittävät, että asialla ovat kaikki Euroopan ei-sosialistiset puolueet, vaikka niissäkin on sukupuolivähemmistöön kuuluvia. Pitää myös kysyä, että oliko tämä kuinkakin ison terroristijoukon yhdessä suunnittelema, ja onko sille tulossa jatkoa? On myös kysyttävä, että ovatko noihin nk. pride-kulkueisiin osallistuvat turvassa uusilta islamistisilta terroriteoilta?  Luulenpa, että jos vihreät saisivat päättää niin poliisi komennettaisiin Saksassa vahtimaan AfD:n tiloja, Ruotsissa SD:n ja meillä PS:n puoluetoimistoa, etteivät vain nämä ”äärioikeiston” -siis todellisuudessa islamistien- terroriteot jatku.

Oslon terrori-iskun tarkoitus oli herättää pelkoa yhteiskunnassa

On jokseenkin vaikeaa ymmärtää poliittista liikettä, jonka ytimessä on valehtelu, mustan kääntäminen valkoiseksi, tosiasioiden kategorinen kieltäminen ja uhrien syyllistäminen. Oslon murhenäytelmä on hirveä., ja niin kuin Norjan poliisi totesi: se oli tarkoitettu surmaamaan mahdollisimman monta, mahdollisimman monessa paikassa, ja sen tarkoitus oli herättää pelkoa yhteiskunnassa laajemminkin. Sanalla sanoen, se oli juuri sellainen terrori-isku joita on islamistien taholta tehty kymmenittäin 2000-luvulla yksistään Euroopassa, ja niiden uhreja on satoja ja taas satoja.

Mielenterveysongelmainen” on aina sana jota valtamedia käyttää jokaisen islamistisen terroriteon yhteydessä: kysymys on alhaisesta yrityksestä ikään kuin piilottaa teon todelliset motiivit. Oletan, että syynä on yhtäältä härski poliittinen tarkoituksenmukaisuus, ja toisaalta kieltää tosiasia, että islam/islamistit suhtautuvat kaikkiin muihin uskontoihin äärimmäisen vihamielisesti. Mutta oletan, että aivan syvällä on pelko siitä, että kukaan ei ole turvassa, ei edes puhdasoppisimmat vihersaarnaajat joilla riittää ymmärrystä ympärileikkauksille ja kunniamurhille.

”Ei saa antaa pelolle valtaa”

He hokevat kuinka ”ei saa antaa pelolle valtaa” mutta luulen, että juuri vihreät vilkuilevat eniten olkansa yli. Meidän muiden ei tarvitse, koska meillä on puhdas omatunto. Me emme levittele terroristeista mielikuvituksellisia ”mielenterveysongelma” -satuja. Meidän vastuullamme eivät ole esim. Eurooppaan/Suomeen tuotetut ”ISIS”-naiset tai kaulankatkaisijat, Oulun joukkoraiskaajat ja ne muut. Ja taas jos/kun islamistin konetuliase kylvää kuolemaa lasten, naisten ja miesten joukkoon, tai juuri homojen/lesbojen, niin vaikka vihreät kuinka syvään kumartavat niin armoa ei ole, armoa ei tule.

Seppo Huhta

4 Comments

 1. mielisairaita
  27.6.2022 12:26

  Juuri tätähän tämä on, mielisairaiden johtama näytelmä.

  Juuri vihreä eivät ymmärrä sitä että kun islamistit radikalisoituvat, niin ne tuhotaan ensimmäisinä. Ja siksi oikein ihmetyttää miksi ne niitä hyysäävät meidän muiden rahoilla.

  Vastaa
 2. puolueeton
  27.6.2022 16:51

  Kulttuureissa on vikoja ja pahoja ristiriitoja sisältävät kulttuurit tulisi pitää erillään.
  Ilkeän laatuinen suvaitsevaisuus on paha ongelma, josta tulisi päästä eroon. Luonnotonta seksiä ei tulisi suvaita, mutta siihen sortuneita ei tulisi tuomita, jos eivät aiheuta muille vahinkoa. Venäjä ja Turkki toimivat oikein.

  Vastaa
 3. Obelix
  27.6.2022 18:02

  ” Ja siksi oikein ihmetyttää miksi ne niitä hyysäävät meidän muiden rahoilla.”

  No siksi juuri, koska kysymyksessä ovat meidän muiden rahat…ja meille muille tietenkin pitää näyttää koko ajan, että meidän muiden rahat ovat heidän taholtaan milloin tahansa otettavissa meiltä pois. Se on sitä _punavihreää_ poliittista vallankäyttöä parhaimmillaan, kun ei perinteinen ay-liike, eikä maailma enää riitä niille rahassa kylpeville narsisteille.

  Ps. Eikä siitä ole kuin rapiat parikymmentä vuotta, kun koko vihreä liike vannoi venäläisen maakaasun saasteettomuuden nimiin – oikein lehtien palstoilla valokuvien kera, ja joka kuvan keskiössä oli lähes (stalinistinen) viherpiiperö nenä kameran linssissä kiinni, niin ettei kuvasta paljon muuta näkynytkään, kuin pehmoisia kommentoiva nenä.

  Vastaa
 4. Hema
  27.6.2022 21:18

  Olen artikkelin kanssa pitälti samaa mieltä tuosta mielenterveysongelmasta valtamedian sanainarvontakoneiston suoltaman tuuban suhteen. Silti siinä on totuuden siemen. En koe eritysen mielenterveysongelmaisiksi muslimeja kivittäessään väärintekijää kuoliaaksi basaariaukionsa laidalla. Vähä-älyisiksi, ja itsetunnottomiksi ennemminkin.
  Mielenterveysongelmaisiksi voitaisiin leimata senkaltaiset henkilöt jotka ovat omaksuneet ”länsimaiset arvot” – ei saa sanoa kristityt – jo lapsuudesta, eläneet hyvän lapsuuden ilman fyysistä tai henkistä väkivaltaa/hyväksikäyttöä, ja silti kokisivat ylitsevuotavaa tarvetta lahdata vastaantulijoita. Terroriteon suorittaneen kaltaiset fundamentalistit eivät – uskollan väittää – kuitenkaan ole eläneet lapsuuttaan ilman edellämainittuja seikkoja. Heidän synnyinalueellaan eivät myöskään loista ”länsimaiset arvot” – kuin poissaolollaan – ,joten tällätavoin kehittyneen yksilön näkökulmasta mielenterveysongelmilla ei ole mitään tekemistä hänen tekojensa kanssa. Ennemmänkin terroriteoissa kyse on väistämättömyydestä. Kysyn vain että onko sillä oikeastaan väliä että kiduttaako joku naapurinsa pikkulasta sadismiuttaan, vai siksi että on uskonnollinen fundamentalisti – ja parhaassa tapauksessa uskoo fanaattisesti tekevänsä oikein – mikäli me täällä lännessä kyselemme sitä vain ”ymmärtääksemme paremmin”?
  No, asiaan.
  Mielenterveysongelmat näyttäytyvät – terroritekojen suhteen – vasta kun suorittajaa verrataan johonkin toiseen. Tässäkohtaa valtamedia vesittää kaiken uskottelemansa. Se ei vertaa, koska vertaaminen saattaisi loukata jotain – toki on muita syitä myös. He antavat ymmärtää että mitään ongelmia ei olisi pitänyt syntyä, koska suorittaja oletettiin mielenterveysongelmattomaksi. Todellisuuden näkeminen senkaltaisena kuin se on, on tervettä. Uskonnollis-fundamentalistisille terroristeille todellisuutta on se että he elävät ”vihollistensa” keskellä. He tekevät jonkinlaisen iskun, ja usein heidän vihollisena pitämänsä taho kuolee. Ei vankila tai karkoitus heitä juurikaan kiinnosta, kun palkinto odottaa elämän jälkeen. Typeräähän tuonlainen usko minun mielestäni on, mutta varsinaisesti mielenterveysongelmaista on olettaa tuon uskon muuttuvan – tai elämänsä kaltoinkohdellun nuoren aikuisen muuttuvan – vain paikanvaihtamisella ja sosiaaliturvalla. Mielenterveysongelmaista on myos edustaa jotain etnisyyttä sen jäsenenä, tuhota tuon etnisyyden elinolosuhteet lyhytnäköisten palkkioiden sokaisemana, ja kuvitella olevansa itse tuon jälkeen turvassa.
  Naamat kiinni älypuhelimissa, jo neljättä myrkkypiikkiä hakemassa, Ukrainan lippu profiilikuvan koristeena ja maski tiukasti kasvoilla; Ketkäs niistä mielenterveysongelmista taas kärsivätkään? Terroristit tappavat uskonsa nimissä, ja me täällä länsimaissa ”ymmärrämme” ja ”suvaitsemme”, koska uskomme valehtelijoita.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top