Pääministeri kiihtyi ennennäkemättömästi: Sanna Marin raivosi perussuomalaisille

Pääministeri Marinilta ”meni hermo” perussuomalaisiin eduskunnan kyselytunnilla hänen vastatessaan persujen maahanmuuttoa ja nuorten maahanmuuttajien tekemiin väkivaltarikoksiin liittyviin kysymyksiin.

Olen saanut nähdä ja kuulla satoja Sanna Marinin vastauksia erilaisiin kysymyksiin, ja on hän lämmennyt ennenkin, mutta nyt ”meni kuppi nurin”, kun edustaja Riikka Purran (PS) todettua, että hän voi pahoin kun ajattelee näitä maahanmuuttajajengien tekemiä puukotuksia ja pahoinpitelyitä, eikä hallitus niihin reagoi, ja kysyi että kuinka hallitus jatkaa tällä välinpitämättömällä asenteella?

Pääministeri oli silminnähden vihainen ja vastasi, että ei ole oikein kun perussuomalaiset antavat kuvan, että kaikki maahanmuuttajat ovat väkivaltaisia ja ovat sopeutumattomia. Salista kajahti heti huuto, että ”kukaan ei ole tässä salissa teidän lisäksenne sanonut noin, paitsi te nyt”.

Tietenkin pääministerilläkin on tunteet -ihminenhän se hänkin on- mutta enpä ole vuodesta 1989 lähtien tuhansia istuntoja seuranneena nähnyt pääministeriä joka silmät leimuten ja puoliksi huutaen vastaa jonkun kansanedustajan mihinkään kysymykseen noin hyökkäävästi.

Myös sisäministeri Maria Ohisalo (Vihr.) syytti ongelmista Kokoomuksen lisäksi perussuomalaisia.

Perussuomalaiset on Ohisalon mukaan syyllinen, koska puolue hänen mukaansa vastustaa kantaväestön ja maahanmuuttajien sekaisin asuttamista ja syrjäyttää maahanmuuttajat. Tätä on aika vaikea käsittää, koska Perussuomalaiset eivät ole hallituksessa, eivätkä Jussi Halla-ahon johtamat ”nykypersut” ole koskaan hallituksessa olleetkaan, mutta vihreät ovat -tälläkin hetkellä.

Klaaniutumista ei tunnustettu

Perussuomalaisten kysymykseen Suomeenkin levinneestä klaaniutumista ja ja sen tunnustamisesta hallituksen toimesta Ohisalon vastaus oli, että ”pitää saada ihmiset töihin, eikä perussuomalaisilla ole aitoja ratkaisuja”. Vastausta itse kysymykseen ei siis tullut.

Sosiaalidemokraattien Hussein al -Taee viittasi Ruotsin maahanmuuttajien tekemien rikosten ”todella suureen” määrään ja tiedusteli, että miten hallitus aikoo välttää saman meillä ?

Maria Ohisalo ilmoitti, että ”huolehdimme siitä, että samalla alueella asuu erilaisia lapsia”. Ja, että kaiken kaikkiaan nämä ikävät asiat kasautuvat pienelle joukolle. On pakko kysyä miten hallitus aikoo ”huolehtia” siitä, että näin tapahtuu? Onko niin, että vaikkapa Helsingin Itäkeskuksesta kantasuomalaiset eivät saa muuttaa pois vaiko siitä, että sinne pakkosiirretään ”kantiksia”.  Molemmat ovat perustuslain vastaisia toimia.

Ja, kun näin on niin tätä ei tule tapahtumaan. Mutta se mitä on tapahtunut aivan parina viime vuotena ja tapahtuu edelleen on, että suomalaisasukkaat muuttavat pois alueilta jotka ovat käyneet rauhattomiksi ja vaarallisiksi, ennen muuta Helsingistä ja Espoosta. He muuttavat nk. ympäryskuntiin.

Maahanmuuttokysymykset ovat kuuma peruna -tulikuuma- ja vaikuttaa siltä, että kunnallisvaalien ollessa aivan tuossa kynnyksellä niin lämpö tämän asian suhteen nousee.

PS. Vaikutti myös silta, että kiihkeällä esiintymisellään Marin ”ilmoitti” Ohisalolle, että minä olen vielä tiukempi ja tässä asiassa häijympi kuin sinä.

Seppo Huhta

20 Comments

 1. Täysin ymmärrettävä reaktio
  20.5.2021 21:37

  Päättäjiemme salaisiin lahjatoiveisiin myönteisesti vastanneen, vain eliitin kodeissa vierailevan joulupukin, Santa-Klaus Swapin reki on pahasti jumissa. Vähemmästäkin ovat toivorikkaana lahjoja odottavat menettäneet hermonsa.

  Vastaa
 2. Juha
  20.5.2021 21:38

  Eikös voitas aidata kehä I:n sisäpuoli.. niinkuin eläintarhaksi.. jossa vihervasemmisto voi rakentaa utopiaansa, jossa mikään eläin ei ole tasa-arvoisempi kuin toiset (vrt. orwell.. eläinten vallankumous)

  Vastaa
 3. Pelottaa kun
  20.5.2021 21:53

  kansan enemmistön tontut kurkkii ikkunoista

  Vastaa
 4. juha II
  20.5.2021 22:00

  Marin on luonnevikainen ämmä, jollaisen ei ikinä pitäisi olla lähelläkään minkäänlaista yhteisten asioiden hoitoa. Suositteleisin aivan toisenlaista ”hoitoa”. Vierastin heti alussa kun Marin julisti ”ettei hänellä ole isää” vaikkakin ilmeisestikin aivan täydestä syystä on alkoholisoiutunut pahasti ja näin on ”epäpyhä” tosiasialliselle tyttärelleen.

  Ja kun Marinia kuuntelee ja joutuu katselemaan päivästä toiseen niin ei oikein kaukaa hae ettenkö minäkin tässä rupea ryyppäämään!

  Lopuksi: Kokoomus sai ”kiitoksensa” hallitukselta ”velka-rauha” -paketin tukemisesta sisäministeri Maria Ohisalolta. Vm. vihjeeksi, että ”koronan” voisi jo vaihtaa, vaikka auringonpilkkuihin syypääksi rehottavaan ”pahoinvointiin”!

  Vastaa
 5. Juha
  20.5.2021 22:48

  Itse asiassa Wille Rydman (kok) ratkaisi tämän em. eläintarha probleeman jo 10 vuotta sitten

  https://www.willerydman.fi/blogi/tasa-arvoisempia-kuin-toiset

  Kommunistisessa järjestelmässä on aina muita tasa-arvoisempia eläimiä.. näitä sikoja siis..

  Vastaa
 6. Hellu
  20.5.2021 23:59

  Nyt persujen tulisi hiillostaa niin marinia kuin ohisaloakin syyttämällä heitä henkilökohtaisesti heidän tekemistään virheistään kysymällä niistä uudelleen ja uudelleen antamatta rauhaa kunnes saavat vastauksen ja pyrkiä tällä tavoin saamaan tyttöset raivon valtaan ja pois tolaltaan.

  Tällainen söisi neitosia sisältä ja saattaisi lentää pyyhkeet kehään nopeammin kuin uskommekaan, koska heille opportunisteina oma virheettömyys ja ego menee kaiken edellä.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   21.5.2021 00:50

   Eivätkö vihreät olekin egologeja?

   Vastaa
   1. Hellu
    21.5.2021 08:00

    No pääsitpäs. Sorry virheeni.

    Vastaa
 7. Kalergi-suunnitelma
  21.5.2021 08:34

  Viherkommunisti-hallitus haluaa kokoomusta johtavien maanpetturien tuella vapaalla matu-invaasiolla tehdä Suomesta samanlaisen ”menetetyn valtion” (failed state) kuin Ruotsi jo on. Erään suomalaisenkin professorin tutkimukseen perustuvan ennusteen mukaan kantaruotslaiset ovat muutaman vuosikymmenen kuluttua vähemmistönä omassa maassaan, kuten vastaavasti ovat kantaeurooppalaisten pääpyöveli Merkelin johtamat saksalaisetkin.
  Ruotsin tilasta saa erinomaisen kuvan seuraamalla sivustoa https://pt-media.org

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   21.5.2021 11:51

   Kirjoittakaa mieluummin viestejä, kuin linkkilistoja. (Tää on kaikille, -laitoin vaan tän tähän ku johon piti laittaa.)

   Vastaa
   1. Kalergi-suunnitelma
    21.5.2021 14:04

    Kuinkas sitten voi osoittaa, että ei ole keksinyt asiaa omasta päästään?
    Tuo on jo niin paha rajoitus, että voin lopettaa tämän sivuston kommentoinnin.
    Millään muulla sivustolla en ole kohdannut tuollaista rajoitusta.
    On eri asia jos antaa pelkkiä linkkejä antamatta niihin omaa kommenttiaan.

    Vastaa
    1. Pekka Kemppainen
     21.5.2021 16:02

     Kohtuullisesti, sano.

     Vastaa
 8. Kalergi-suunnitelma
  21.5.2021 08:35

  Teuvo Hakkarainen on puhunut EU-parlamentissa ns. siirtolaisliikenteestä:
  ””Miksi rajat ovat yhä auki?”,
  https://www.kansalainen.fi/hakkarainen-valimeren-siirtolaisliikenteesta-miksi-rajat-ovat-yha-auki/

  Hän olisi voinut kertoa koko totuudenkin eli että kysymyksessä on kreivi Coudenhove-Kalergin kantaeurooppalaisten tuhoamissuunnitelman toteuttamisesta: https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  ”EU-komissaari: Maahanmuutto Eurooppaan on pysyvää, eikä sitä saa estää raja-aidoilla”,
  https://www.kansalainen.fi/eu-komissaari-maahanmuutto-eurooppaan-on-pysyvaa-eika-sita-saa-estaa-raja-aidoilla/

  Vastaa
 9. tarmo
  21.5.2021 08:40

  on ihmeellistä että ns venepakolaiset sopeutui nopeasti nämä muut ei sukupolviin ole sopeutunut,miksei sitä työperäistä maahanmuuttoa tuoda aasian maista?

  Vastaa
 10. Kalergi-suunnitelma
  21.5.2021 08:49

  Näin EU-DIKTATUURI toteuttaa Kalergi-suunnitelmaa kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi matalan intensiteetin etnisellä kansanmurhalla:

  ”YK:n GCM-siirtolaisuussopimuksen käytäntöönpano on käynnissä
  Joulukuussa 2018 Marokossa 152 maan allekirjoittamaa GCM-siirtolaisuussopimusta (Global Compact on Refugees and Migration) pannaan käytäntöön EU-alueella kiireellä.

  Huolimatta Euroopan kansalaisissa nousevasta vastarinnasta, joka nousee useista väkivaltatekojen aiheuttamasta turvattomuuden kasvamisesta, on EU:n vakaa tarkoitus mahdollistaa kaikki sopimuksessa mainitut keinot lisäsiirtolaisten pääsyyn EU-alueelle.
  EU lisää siirtolaisuuden rahoitusta…”
  https://www.kansalainen.fi/ykn-gcm-siirtolaisuussopimuksen-kaytantoonpano-on-kaynnissa/

  Silloinen kokoomukselainen sisäministeri Mykkänenhän kävi allekirjoittamassa tuon maanpetoksellisen sopimuksen. Kokoomus ja viherkommunistit ovat näin yhteistuumin toteuttamassa kantasuomalaisten matalan intensiteetin etnistä kansanmurhaa ja suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamista.

  On syytä myös muistaa vuoden 2015 syksy, jolloin silloinen kokoomukselainen sisäministeri PettUri Orpo otti avosylin vastaan kolmisenkymmentä tuhatta etupäässä nuorta miestä ja partalasta, jotka olivat tulleet hakemaan parempaa elintasoa Suomesta. Näistä aiheutuvat vuosittaiset kustannukset suomalaisille veronmaksajille ovat yli kolme miljardia euroa vuodessa talousasiantuntija Pauli VahteraN tekemä selvityksen mukaan.

  Matuista aiheutuvat miljardiluokan kustannuksethan joudutaan rahoittamaan kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ULKOMAANVELALLA.

  Vastaa
 11. Sanomattakin selvää
  21.5.2021 12:44

  Toi nuori ämmä nyt vaan on hullu kuin myös Osusalokin.

  Vastaa
 12. Juha
  21.5.2021 14:01

  Enpäs tiedä mitä mieltä tästä artikkelista pitäisi olla…
  Tuntuu että olisi vähän ”fake news”, ei tietenkään täysin mutta selvästi artikkelin kirjoittajalla omat mielipiteet tulevat esiin.

  Ei ehkä ole ”fake news”, enemmänkin mielipidekirjoitus.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   21.5.2021 16:03

   Saman ovat raportoineet muutkin, ja jotkut kärkevämminkin.

   Vastaa
  2. Pepe
   23.5.2021 21:01

   Toki, voihan se olla myös luetun ymmärtämisessä vika. Monilla on tuo fake news tutka mennyt epäkuntoon seuraamalla todellisia fake newseja liukuhihnalta niitä papukaijan tavoin suoltavasta vallanmediasta. Outoa tai salaliittoteoriaa (😂) se vaikuttaa olevan vain henkilöille, joilla ei ole korruptiosta ja sen levinneisyydestä kovin hyvä käsitys. Valtamedia saa ”koronatukia” ym ”tukia”.. ei se vastiikketonta tukea suinkaan ole, kuten ei valtion yrityksille maksamat ”tuet” yleensäkkään. Eli jos fake newsejä haluaa välttää niin yle, hs, il, is ym valtamediat kannattaa skipata.😄 Noh, kyllä se joskus valoon tulee, mitä maailmassa nyt tapahtuu.😁

   Vastaa
 13. Orang Utang
  21.5.2021 17:13

  > Klaaniutumista ei tunnustettu

  Meillä olisi Suomessa „omasta takaa” klaanien välisten kysymysten huippuosaamista.
  – Nämä ongelmat ovat yhteiskunnallisia, eivät valtiollisia, joten niitä ei ole mahdollista ratkaista lainsäädännöllisin, valtion, toimenpitein.

  Erityisosaajat joita tarkoitan ovat romanien kuninkaat, ennen vanhaan mustalaisten kuninkaat.
  – Jos heidän osaamistaan ei käytetä, heitetään hukkaan valtavan arvokas ja tarkoitan koko Euroopan laajuisesti valtavan arvokas osaaminen ja ymmärrys, joka joka on edellytys sopuisan ja rauhanomaisen rinnakkaiselon saavuttamiseksi lakiuskovaisten, klaanihallinnon toteuttajien ja heimouskollisten hallintomallien välille.

  Laki ei tehoa klaaneihin.
  – Ylipäätään paperille kirjoitetut kirjaimet eivät ole kestävällä pohjalla toimiva hallintomalli ihmisten kesken.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top