Pääministeri Marin ei taaskaan osallistu eduskunnan kyselytunnille (Suora lähetys torstaina 16.00)

Marinin hallituskaudella on ollut havavaittavissa toistuva ilmiö, jossa useat keskeiset ministerit loistavat poissaolollaan.

Kyselytunnilla pääministeriä tuuraa hallituksen apupuolueen puheenjohtaja Katri Kulmuni. Ministereistä sentään muutamat vaivautuvat paikalle eduskunnan täysistuntoon:

Valtiovarainministeri Katri Kulmuni, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru, työministeri Tuula Haatainen, maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä, kuntaministeri Sirpa Paatero, pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist, eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen, sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen, opetusministeri Li Andersson, kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari, liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka, sisäministeri Maria Ohisalo.

Kyselytunnin jälkeen eduskunta pääsee käsittelemään kansalaisaloitetta lentoverosta.

Videointi: Eduskunta.

2 Comments

 1. ro
  5.3.2020 08:05

  Magia milla Marin huitelee taas maalimalla,ettei vaan joutuisi vastaamaan mihinkään suoraan kysymyksee,ei vissiin herne ota kirroksia korvien välissä puotipuksulla,voisihan sönkätä jotain asiaan liittyen ja nyökytellä.Tärkeää ei ole Suomen asiat. Vaan patsastelu ja nyökyttely MUALIMAN TURUILLA.

  Vastaa
 2. Vaklaaja
  5.3.2020 14:47

  Taitaa Spice Girlsien perusksia poltella nuo tuoli. Mukavampi oli hankkia kavereille mukavia työpaikkoja. Mutta vastuun kantaminen onkin sitten toinen juttu. Eikä tosiaan siitä EU-käyynistäkään ole paljon kerrottavaa. Yksin kun Manna Sarin käveli käytävillä eikä oikein tiennyt mihin pitää milloinkin mennä ja kehen pitäisi ottaa yhteyttä jotta saisi Suomen asioita ajettua. Salissa yksinpuhelu ei aiheuta mitään toimenpteitä. Ne ovat vain puheita joissa puretaan pahaa mieltä. Asioihin vaikuttaminen tehdään toisaalla, mutta sitä ei Manna tiennyt.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top