Pääsiäisviikolle aiottu terroristi-isku estetty Espanjassa

Espanjan poliisi ilmoittaa pidättäneensä marokkolaisen, joka aikoi tehdä terrori-iskun Sevillassa pääsiäisviikon aikana. Asiasta ei ole vielä kerrottu kovin paljoa. Pidätetyn asuntoa tutkitaan juuri Sevillassa.

Pääsiäinen on espanjalaisille tärkeä juhlakausi, ja sillä on huomattava uskonnollinen merkitys. Sevillan Pyhä Viikko, Santa Semana, on yksi tunnetuimmista kristillisista juhlista Espanjassa. Symbolisesti merkittäviin kristillisiin kohteisiin on viime aikoina kohdistunut Euroopassa uhkatilanteita ja tuhotöitä.

Asiasta kertoi JM tänään.

3 Comments

 1. Suomen tyttö
  17.4.2019 20:41

  Allekirjoita kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
  Jakakaa tätä!

  Vastaa
 2. Jussi
  17.4.2019 21:46

  Olisko kellään julkaista tilastoja miten vuosittaiset iskujen määrat ovat muuttuneet Euroopan maissa ennen EU:ta ja sen aikana?
  Pyydan aihetta etukäteen anteeksi niiltä Globareilta, jotka eivät ole elämässään istuneet saunassa 1-2 jalkaa menettäneen sotaveteraanin kanssa, eivätkä oikein osaa hahmottaa mitä se maan itsenäisyys oikeastaan on.

  Vastaa
 3. Jussi
  18.4.2019 12:11

  Kiitos Suomen tyttö!
  Miksi patriotismia kannattavat sivut ei löydy? (Tarkoitan patriotismilla maiden itsenäisinä pysymistä tehden silti kv-yhteyistyötä ja kv-kauppaa kuten Norja)
  Syy on nimeltään ”Shadow-Banning”. Koneellisessa etsinnässä tarkoituksella estetään löytymistä, myös YouTubessakin. Se voi tapahtua automaattisesti yksinkertaisimmillaan etsittyyn kohteeseen netissä liittyvien sanojen perusteella (tekstisisällön sanat, sivun nimi ylhäällä selaimen osoitekentässä, videon/kuvan nimi ja niihin liittyvät selitetekstit..). Sitä vastaan ainut yleensä toimiva taistelukeino on esittää teksti valokuvan sisällä (eli vaikka .jpg tyyppisessä kuvatiedostossa). Erityisesti taustakuvan päällisessä sekafonttisessa ja/tai kuvaan ”sekaantuvasta” tekstistä on koneen vaikea lukea tekstiä kuvan sisältä oikein. Lisäksi pitää käyttää/vaihdella neutraalia/harhanjohtavaa sivuston nimeä ja muita mahdollisia kuvan ulkopuolella sisällöstä kertovia sanoja.
  Palvelinkoneen pään sekoitusta helpotetaan usein laittamalla kirjaimen tilalle ”satunnaisesti” numero (esim. joskus e:n tilalle 3, o:n tilalle nolla 0, i:n tilalle 1) sekä sanan sisään joskus joku erikoismerkki kuten joku matikan sulkumerkki, ylimääräinen välilyönti tms jonka ihminen osaa ohittaa ”painovirheenä”.
  Tätä vastan suuret nettitalot taistelevat entisten/nykyisten anonyymien työntekijöiden mukaan suurilla osastoilla, joissa työskentelevien ainoana tehtävänä on estää ”vastarintasivustojen” löytyminen. Se tehdään ”käsin”, lisäämällä sivustojen nimiä ”mustalle listalle”. Kaikki isot nettitalot ovat länsimedian sisällön tuottajien tapaan globarien kontrollissa, Tavoitteena on globalismi eli yhden maailmanhallituksen täydellisen tasa-arvoinen kommunismi (ilman yksityisomaisuutta ja ilman ihmisoikeuksia ja erottamalla lapset pieninä/vauvoina vanhemmista), MUTTA VAIN MUILLE, talojen pääomistajien siirtyessä lain yläpuoliseen eliittiin.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top