Pahoinpitelijät puhuivat hyvää suomea Uudessakaupungissa, oppilaan kimppuun käytiin koulun pihalla

Koulut eivät ole enää turvallisia alueita koululaisille Uudessakaupungissakaan: Ulkopuolinen nuorisojoukko oli käynyt palloapelaavien oppilaiden kimppuun keskellä päivää ja koulun pihalla.

Lauantaina 3.11.2018 klo 17.30 yläkouluikäistä poikaa pahoinpideltiin Hakametsän koulun pihalla Tammitiellä. Poika oli ollut pelaamassa jalkapalloa kavereidensa kanssa ja kentän laidalle oli tullut pojille tuntematon nuorisoporukka.

Poikien jalkapallo oli ilmeisesti osunut paikalle tulleeseen nuoreen, mikä jälkeen kyseinen nuori löi poikaa kasvoihin. Pojat vammat eivät olleet vakavat.

Tapahtumaa tutkitaan pahoinpitelynä. Nuorisoporukan jäsenet puhuivat asianomistajan ja paikalla olleen todistajan mukaan melko hyvää suomea. Porukassa oli neljä tai viisi henkilöä. Yksi porukan jäsenistä oli tyttö ja muut poikia. Tytöllä oli päällään pinkki takki ja epäillyllä oli päällään maastokuvioinen takki ja kasvojen edessä vaalea liina. Porukan yhdellä jäsenellä oli päällään shortsit ja T-paita.
Tapahtuman jälkeen nuorisoporukka oli poistunut Syrjäkadun suuntaan.

Poliisi pyytää jotain asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Uudenkaupungin poliisipäivystykseen virka-aikana puhelimitse ma-to numeroon 0295 417 476 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Asian kertoi poliisi.fi 05.11.2018.

1 Comment

  1. suomentaja
    5.11.2018 14:26

    ”melko hyvää suomea”

    Eli asialla ruskea roskaväki.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top