Päivi Räsänen: Hallituksen tulisi luopua koronapassihankkeesta ja sen sijaan ratkaista hoitajapula

Olipa koronapassin hyödyistä mitä mieltä tahansa, hanke on auttamattomasti jälkijättöinen. Monet maat ovat jo luopumassa koronapasseistaan ja avaamassa yhteiskuntiaan kaikille.

Koronapassi merkitsisi kajoamista yksilönoikeuksiin, joten sen käytölle tulee pitää kynnys korkeana. Tämän hetken sairaala- ja tehohoitokuormituksen hallittu tilanne ei puolla hankkeen toteuttamista. Korkea rokotekattavuus on tärkeä tavoite, mutta siihen tulee pyrkiä aidon vapaaehtoisuuden pohjalta, terveystietojen yksityisyyttä kunnioittaen ja vahvoja suosituksia sekä asiallista rokotetietoa antaen. Suomessa on päästy korkeisiin rokotekattavuuksiin muidenkin rokotteiden osalta näitä periaatteita kunnioittaen. Jos koronapassia käytetään pakotteena rokotuksiin, se saattaa lietsoa entisestään epäluuloja ja vastarintaa koronatoimia kohtaan. Koronapassin käyttö soveltuu tällä hetkellä mielestäni lähinnä rajat ylittävään matkailuun.

Koronapassi edellyttäisi ollakseen oikeudenmukainen rokottamattomien osalta maksutonta koronatestivaihtoehtoa. Passia varten testaaminen kuormittaisi henkilöstöä. Nyt päinvastoin tulisi pikaisesti siirtää koronatatehtävistä henkilöstö suorittamaan perustöitään, jotta suomalaisten suut saataisiin kuntoon, leikkausjonot purettua ja vanhukset hoidettua.

Päivi Räsänen

4 Comments

 1. greenmedinfo kysyy
  21.9.2021 15:50

  Kun tutkimusten mukaan kokeellisesti rokotetuilla on 5 kertainen kuoleman riski verrattuna rokottamattomiin, niin mistä on kyse kun lapsiakin pyritään kokeellisesti rokottamaan?
  Tunnetut myrkyt ns. lääkeaineissa:
  Kokeellinen rokote : Graphene Oxide (aiheuttaa mikroveritulppia aivoissa, keuhkoissa ja sydämessä).
  Kaikki rokotteet? : aivo- ja hermomyrkyt elohopea ja alumiini –> Dementia, Alzheimer,…
  PCR-testi sieraimesta : puikon kelmun STERILE EO tarkoittaa Ethylene Oxide, joka on vaarallisimman luokan syövän aiheuttaja + keskenmenoja yms. EO:ta ei saisi hengittää ollenkaan, mutta sitä työnnetään sieraimeen. Puikkojen vanun näköinen raastinrauta: teräviä glassfiber, aluminum, titanium partikkeleita.
  Miksi puikko pitää työntää syvälle? Ko. kohdassa on vain pehmeä luu aivojen suojana. Joissain paikoissa testi tehdään syljestä ilman kosketusta testattavaan.
  https://www.greenmedinfo.com/blog/researchers-jab-kills-5-times-more-covid-so-why-are-we-vaccinating-kids3

  Vastaa
 2. Obelix
  21.9.2021 15:56

  ”Olipa koronapassin hyödyistä mitä mieltä tahansa, hanke on auttamattomasti jälkijättöinen. Monet maat ovat jo luopumassa koronapasseistaan ja avaamassa yhteiskuntiaan kaikille.”

  Olen samaa mieltä Räsäsen kanssa tässä asiassa, mutta muistaako kukaan enää, kun Hanna Nohynek – covidin ylipapitar – ennen mitään koronanapasseja selitti silloin *uudesta* rokotteesta seuraavasti: Rokote on _kokeellinen_ ja jokainen ottaa sen omalla VASTUULLAAN?

  Kysymys: Kenellä se vastuu on juuri nyt – ei kait vaan koronapassin puuhamiehillä ja naisilla? Onko rokote edelleen kokeellinen, joka täytyy ottaa omalla vastuullaan, vai onko rokotepassin kyseessä ollen kysymys jostain hämärästä poliittisesta painostamisesta, jolla painostamisella on ikioma salattu agendansa – ilmeisesti näin on, kun tätä kirjoittaessani en voinut olla vilkaisematta yllä olevaa Krista Kiurun ”pidätyskuvaa”?

  Ps. Mikä tarkoitus on tällä Wuhanin koelaboratoriosta tahallaan ulospäästetyn viruksen torjunta rokotteella, kun jopa kaksi / kolme rokotetta ottaneet ovat sairastuneet uudelleen? So what’s the point? Mihin meitä ollaan valmistelemassa näillä manmade viruksilla ja manmade kokeellisilla rokotteilla – ei kai vaan todella suureen nollaukseen, Great Resettiin? Ilman mitään salaliittoteorioita uskon, että tämä kysymys pyörii monen takaraivossa taustalla koko ajan.

  Vastaa
 3. juha
  21.9.2021 16:55

  Tuo passi on hankala, jos se katoaa. Eikös voitas siruttaa kaikki rokotetut.. samallatavoin niin kuin koirat.

  Vastaa
 4. juha II
  21.9.2021 23:18

  Nk. ”koronapassi” on kommunistisen totalitaristisen diktatuurin luomiseksi. Neuvostoliitossa oli käytössä nk. ”sisäinen passi”, jonka oli neuvostokansalaisen esitettävä Neuvostoliiton sisällä liikkuessa. Älkääkä luulko, että tämä olisi merkinnyt vapaata liikkumista. EI! Valtio määräsi saatko vaihtaa paikkakuntaa esim. uuden työpaikan tai opiskelun vuoksi. Jos olit poliittisesti moitteeton eli uskollinen kommunistisellepuolueelle etkä ollut harjoittanut ”Neuvostovastaista agitaatiota. KGB ja miliisi myönsivät luvan muuttamiseen. Päinvastaisessa tapauksessa olit jo Siperiassa tai ”pikku rikkeiden” takia hakemus hylättiin, koska olet ”epäluotettava” valtion kannalta katsottuna!

  Ja, jos sinulle myönnettiin peräti lupa ja oikeus muuttaa Neuvostoliitosta ulkomaille. Silloin lähtijän oli MAKSETTAVA VALTI0OLLE SE SUMMA, JONKA SE OLI KÄYTTÄNYT K0OULUTTAAKSESI SINUT!!!

  Kuulostaako yhtään tutulta?

  Korona padssi on EU:n ja globalisti-kommunistien poliittinen hanke, joka ujutetaan koronan ”kainalossa” päämääränä luoda totalitaristinen valvontakoneisto sähköisesti ja luomalla digitaalinen raha, jolloin kaikki mitä ostat ei enää ole anonyyminä tehtyä. Ja EU ja globalisti ”stasi” voi tietää kaiken mitä hankit sekä poliittiset suuntautumisen ja yhteiskunnallisen toimintasi. Jos ne koetaan uhaksi diktaattorien taholta e4li ”neuvostovastaiseksi”…………….

  Hoitajapulan paikkaaminen on sosiaali ja terveydenhoidollispoliittinen asia, jolla suomalaisten ihmisten hoitoturvallisuutta ja sen tasoa nostettaisiin ”hyvällä sydämmellä” hoivaten. Mutta passia siihen EI voi ympätä!!!

  Davosin suomalaiset maanpetturit ja ”otto wille kuusiset” eivät välitä PASKAAKAAN!!! suomalaisten valkoisten ihmisten elämästä. He ja maailman mahtavat psykopaatit ja Jumalan kieltäjät suhtautuvat meihin suomalaisiin ja koko maailman ihmisiin kuin itikoihin, jotka voidaan liiskata pois kiusaamasta kieroutuneiden valtiaiden rauhaa!!!

  Entiset maailmanhistorian jo manalle mjenneet hullut murhaajat ja kansakuntien kiduttajat ovat palanneet hirmuisimpina kuin koskaan ennen ihmiskunnan rupisessa historiassa!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top