Päivi Räsänen: Pride-ideologiasta on voitava käydä myös kriittistä keskustelua

”Kolme vuotta sitten julkaisin twitter/facebook – päivityksen, josta käynnistyi edelleen etenevä oikeusprosessi. Käräjäoikeudesta tuli vapauttava päätös, mutta käsittely etenee syyttäjän valitettua hovioikeuteen”, kirjoittaa Extran Vieraskynässä kansanedustaja Päivi Räsänen.

Extra antaa vieraskynä-osiossa palstatilaa yhteiskunnallisille vaikuttajille ja asiantuntijoille.

Pride- ilmiössä ei ole kysymys vähemmistön ihmisoikeuksista vaan seksuaalipoliittisesta ideologiasta

Seison sanojeni takana. Pride- ilmiössä ei ole kysymys vähemmistön ihmisoikeuksista vaan seksuaalipoliittisesta ideologiasta. Pride-tapahtuma kertoo olevansa ihmisoikeuksien, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon asialla. Nämä ovat hyviä, luovuttamattomia arvoja, jotka nousevat kristillisestä ihmiskuvasta. Jokainen ihminen on luotu Jumalan kuvaksi ja on siksi yhtä arvokas. Jokainen ihminen, missä tahansa vähemmistössä tai enemmistössä, on Jeesukselle rakas. Ihmisarvoa on tärkeää puolustaa. Tosiasiassa Pride- tapahtumassa kyse on kuitenkin poissulkevasta poliittisesta kampanjasta luonnontieteellisiä tosiasioita ja Raamatusta nousevaa kristillistä ihmiskuvaa vastaan. Pride-ideologian tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiinsä ja isäänsä sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa.

Pride-tapahtumassa ihmisoikeuksia käytetään savuverhona

Pohjimmiltaan ei ole kysymys heikossa asemassa olevien ihmisoikeuksista vaan valtaapitävän poliittisen, liike-elämän, median ja surullista kyllä jopa kirkollisen eliitin poissulkevasta ideologisesta tavoitteesta määritellä todellisuus ja moraali uudella tavalla.

Pride-tapahtumassa ihmisoikeuksia käytetään savuverhona, jonka takana ovat biologiselle todellisuudelle vieraat lakihankkeet sukupuolen moninaisuudesta, lasten transhoidoista sekä äitiyden ja isyyden korvaamisesta sukupuolineutraalilla vanhemmuudella. Sukupuolia ei ole monta, vaan kaksi. Myytti ”väärään sukupuoleen syntymisestä” on vaurioittanut yhä useamman nuoren elämän pysyvästi. Naista ei voi ”korjata” mieheksi tai päinvastoin leikkauksin ja hormonihoidoin. Pride-julistukset eivät muuta sitä tosiasiaa, että vain mies ja nainen voivat yhdessä saada lapsia. Suuri osa suomalaisista pitää avioliittoa edelleen vain miehen ja naisen välisenä. Tämä tosiasia tulee pystyä myös julkisuudessa sanomaan ja kuulemaan ilman vaientamista, ilman cancel-painostusta. On surullista, että Pride-tapahtuman sateenkaarileimaa hakevat yhä useammat tahot, joissa mukaan joutuvat nekin, joiden arvopohjaa sateenkaareva ideologia ei edes hyväksy.

Pride-ideologia kaventaa sanan- ja uskonnonvapautta

Vaarallisinta on, että pride-ideologia kaventaa merkittävästi sanan- ja uskonnonvapautta, jotka myös ovat perus- ja ihmisoikeuksia. Toisinajattelijat, vaikkapa Raamatun ihmiskuvaan tai sukupuolen käsityksessään luonnontieteeseen nojautuvat, leimataan foobikoiksi tai vihaajiksi. Tällainen ei ole suvaitsevaisuutta vaan tämän ajan ideologista totalitarismia.

Tässä päivitykseni kolmen vuoden takaa:

2 Comments

 1. Siitä koko pridessä on kyse
  18.6.2022 14:52

  Niin miks ei voi katsoa totuutta silmiin ja todeta, että koko pride -homma on mielisairaiden hullujen oireilua.

  Vastaa
 2. Hesari taikoo omia prosentteja 14+
  18.6.2022 16:35

  Lavrov kuitenkin jatkoi: ”Ne [Suomen ja Ruotsin hallitukset] eivät oikeastaan ota huomioon kansalaistensa mielipidettä, samalla tavalla kuin Nato jättää ottamatta huomioon useiden maiden ihmisten mielipiteet, kun se suorittaa tehtäviään.”
  HS
  Tässä Lavrov ilmeisesti tietoisesti vääristelee totuutta,
  sillä sen jälkeen, kun Venäjä 24. helmikuuta aloitti suurhyökkäyksensä Ukrainaan,
  Suomen Nato-kannatusluvut ponkaisivat nousuun.
  ** Taloustutkimuksen toukokuussa** Ylelle** tekemään kyselyyn vastanneista
  **76 prosenttia** kannatti Suomen jäsenyyttä ja vain 12 prosenttia vastusti.
  Huomio
  HESARI VALEHTELEE JOPA LÄHDE UUTISENSA LUKUJA
  9.–11.3.2022.
  Ylen kysely: Nato-jäsenyyden kannatus vahvistuu – 62 prosenttia haluaa nyt Natoon
  Kyselyyn vastasi 1378 vastaajaa.
  Otos edustaa Suomen äänestysikäistä väestöä
  Siis 1378 vastaajaa.on koko kansan nato päätöksen mittari
  aika heikolla tolalla on suomen demokratia ei voi muuta sanoa
  Siis YLEN kyselyllä voidaan korvata aito demokratia niinkö
  osoittaa aivan järkyttävää ylimielisyyttä ja demokratian halveksuntaa
  KANSANVALLAN DEMOKRATIAN
  jonka valtamedia näkökään aikoo kaapata Korvata Gallupeilla itsellensä
  Miksi äänestää
  Tehdään päätökset Ylen gallubien mukaan
  joo Paras idea ikinä T -YLE-HS IS IL MTV3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top