Päivi Räsänen tänään syytettynä käräjäoikeudessa (VIDEO)

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen on tänään Helsingin käräjäoikeudessa syytettynä.  Syyttäjän mukaan hän on kiihottanut kansanryhmää vastaan.

Oikeusjuttu on herättänyt huomiota ulkomaita myöten. Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiseen on kohdistunut moitetta syyttämispäätöksestä: Syyte kohdistuu mm. jo parisenkymmentä vuotta sitten Luther-säätiön pamfletissa julkaistuun tekstiin: ”Mieheksi ja naiseksi Hän heidät loiHomosuhteet haastavat kristillisen ihmiskäsityksen” (otsikko).

Silloin Päivi Räsänen kirjoitti, että ”homoseksuaalisuus on psykoseksuaalisen kehityksen häiriö”, ja jatkoi tarkastelua Raamatun sanoman pohjalta. Tänään Helsingin käräjäoikeus arvioi, onko tämä vihapuhetta.

Uutista päivitetään.

Kansanedustaja Päivi Räsänen: Syyttäjän tiedotteessa on karkeita vääristelyjä ja virheitä

Päivi Räsäselle kolme syytettä kansanryhmää vastaan kiihottamisesta

8 Comments

 1. pöh
  24.1.2022 11:07

  Kovin valikoivaa tuo syyttäminen ja oikeuteen vetäminen.
  Oliko se ylen ”homoilta” kun imaami sanoi suorassa lähetyksessä että rangaistus homoseksuaalisuudesta on kuolema, ja tunnetut suvaitsevaiset naiset ympärillä hykerteli ja naureskeli.
  Al-taee ei saanut kirjoituksistaan syytettä, demarilla ilmeisesti anteeksipyyntö aina riittää.
  Minulle aivan sama mitä aikuiset ihmiset keskenään tekee tai mitä niistä tuhannesta eri suuntautumisesta edustaa, mutta täytyy se mielipiteen ja sananvapaus olla vaikka siitä joku ottaisikin nokkiinsa.

  Vastaa
 2. Huru-ukko
  24.1.2022 18:04

  Uutisia tapauksesta luettuani herää ajatus, että se ainoa kansanryhmä joka on kiihottunut on syyttäjä. Ja nimenomaan valtakunnansyyttäjä toivioretkeläinen.
  Likeö pikkarit märkänä kiihottumisesta? Kuka tietää, ilmeisesti.

  Vastaa
 3. Marttilan Isäntä Maalta
  24.1.2022 20:59

  Päiville tsemppiä!!

  Vastaa
 4. juha II
  25.1.2022 18:55

  Hän itse sisäministerinä hyväksyi ne kommunistiset lait, joiden perusteella häntä itseään nyt syytetään!

  Vastaa
 5. Kalergi-suunnitelma
  26.1.2022 16:09

  Globalisti-maanpetturien ja Demla-kommunistien korruptoima ”oikeuslaitos”!
  ”Mikä on Demla?”,https://www.magneettimedia.com/mika-on-demla/

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   26.1.2022 16:11

   Tyypillinen näyte korruptoidun oikeuslaitoksemme toiminnasta oli mm. punaisen yliopiston rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvasen ylistämä Vehkoo-oikeudenkäyntien lopputulos: http://ylewatch.blogspot.com/2022/01/vehkoo-oikeudenkaynnin-kumoava-paatos.html

   Vastaa
 6. Kalergi-suunnitelma
  26.1.2022 16:26

  Suomalaisen kansallisvaltiommen tuhoa ajavien globalisti-maanpetturien valinta:

  ”Presidentti Sauli Niinistö nimitti Raija Toiviaisen 13.7.2018 valtakunnansyyttäjäksi oikeusministerinä toimineen Antti Häkkäsen (kok) [valtioneuvoston] esityksestä.

  He (Niinistö, Häkkänen ja Sipilän hallitus) tiesivät jo etukäteen, että Toiviainen keskittää kaikki voimansa niin sanottuihin ”viharikollisiin”, joita voivat olla ketkä hyvänsä, jotka suhtautuvat kriittisesti esimerkiksi maahanmuuttoon, monikultturismiin tai samaa sukupuolta olevien avioliittoon (nimenomaan sana ”avioliitto” on tässä merkityksellinen).

  Toisin sanoen Niinistöllä ja Häkkäsellä oli jo ennakkoon tiedossa, että uusi valtakunnansyyttäjä on perinteisen länsimaisen sananvapauden vastainen henkilö.

  Lisäksi tiedetään, että Toiviainen on nimenomaan kokoomuksen valinta valtakunnansyyttäjäksi.

  Toiviainen on käyttänyt ihmisjahdissaan kyseenalaisia metodeja kaivellessaan esiin useita vuosia vanhoja sanoja, joiden hän epäilee olevan kiihottamista kansanryhmää vastaan.

  Käytännössä Toiviaisen toiminta muistuttaa läheisesti Neuvostoliiton alueella noudatettua tapaa, jossa valtavirrasta poikkeavat mielipiteet saattoivat koitua henkilön kohtaloksi joko vankeustuomiona, mielisairaalaan eristämisenä, kotiarestina tai jopa kuolemantuomiona.

  Toiviainen on ikään kuin jälkijättöinen neuvostoliittolainen tuomari, joka pyrkii määrittämään yhteiskuntaan asioita ja aiheita, joita ei saa kritisoida.

  Täytyy kuitenkin ymmärtää, että Toiviainen on vain käytännön operaattori, joka toteuttaa valitsijoidensa tahtoa.

  Kokoomus on ollut viime vuosien näkyvin moottori sananvapauden vastaisessa prosessissa, jonka puolue aloitti puheenjohtajansa Petteri Orpon kasattua kokoomuksen ministereistä Sanni Grahn-Laasonen, Antti Häkkänen ja Kai Mykkänen työryhmän, joka esitti sittemmin monialaisen vihapuhetyöryhmän perustamista.

  Kokoomuksen toiminnassa ei ole sinänsä mitään yllättävää, sillä puolueen niin sanottu liberaali siipi on edistänyt usean vuoden ajan (Jyrki Kataisen pj-kaudesta alkaen) varsin vihervasemmistolaista arvopolitiikkaa, jossa kansalaisten (ja kansanedustajien) sananvapautta pyritään kaventamaan erilaisten pelotteiden avulla…”, https://www.oikeamedia.com/o1-140600

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   26.1.2022 16:30

   Ks. myös juristi Jaana Kavoniuksen tekemä tutkintapyyntö https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Tutkintapyynto-valtiopetos-ym.-31.5.2021-1.pdf
   ja siinä erityisesti kohdat 4. – 6.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top