Palestiinan marttyyriksi halunnut murhaaja ei kelpaa PLO:lle

19-vuotiaan israelilaistytön Jerusalemissa murhannut ja raiskannut Arafat Irfaiya halusi Sin Bethin keräämien tietojen mukaan ”Palestiinan asian marttyyriksi”, mutta palestiinalaisjärjestöt Fatah, Hamas ja Islamilainen Jihad eivät näytä hyväksyvän häntä sankarikseen. Syynä on se, että ”marttyyri” myös raiskasi uhrinsa Ori Ansbacherin.

Turvallisuuspalvelu Sin Beth on tutkinut poliisin toimeksiannosta Arafat Irfaiyan (29v) liikkeitä ja puheita murhaa edeltäneinä tunteina, ja ilmoittaa tämän motiivin olleen etninen ja rasistinen. Raportti vahvistaa ”marttyyriksi” pyrkimisen.

Raportin mukaan Irfaiya poistui torstaina (07.02.) kotoaan Hebronissa aseistautuneena veitsellä, millä hän myöhemmin murhasi brutaalisti 19-vuotiaan Ori Ansbacherin lähellä Jerusalemia, metsäisellä alueella. Sin Bethin mukaan Irfaiya myös raiskasi tytön. Tämän johdosta yleensä kaikki israelilaisia tappaneet vangit vapaustaistelijoiksi tunnustava Palestinian Prisoners Club hylkii Irfaiyaa.

Vangeille ja syytetyille taloudellista ja oikeudellista apua toimittava järjestö ottaa tiukan kannan: ”Jos teko osoittautuu seksuaaliseksi hyökkäykseksi, me emme voi toimia hänen edustajanaan”, kertoo lehdelle järjestön johtaja Qadura Fares maanantaina (11.02.).

Koska palestiinalaisjärjestöt hylkivät Irfaiyaa, häntä puolustaa oikeudessa Israelin yleisen oikeusaputoimiston juristi. Lehden haastattelema israelilaisessa vankilassa tuomiotaan istuva PLO:n soturi kertoi myös, että hän ja muut tuomiotaan suorittavat palestiinalaiset vetoavat Palestiinan hallintoon, ettei se antaisi tukea Irfaiyalle.

Pääministeri Benjamin Netanjahu puolisoineen tapasi jo perjantaina Ori Ansbacherin perheen. Jossainpäin maailmaa huolehditaan rikoksen kohteeksi joutuneista, ja omista.

Asiasta uutisoi The Times of Israel 12.02.2019.

1 Comment

  1. Alias
    12.2.2019 20:37

    ”Jossainpäin maailmaa huolehditaan rikoksen kohteeksi joutuneista, ja omista.” Israel on niitä harvoja maita, jossa tiedetään, mitä arabi-islam oikeasti on, eikä siellä hävetä puollustautua.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top