Pamela Geller väittää: Christchurchin moskeija al Qaedan värväyskeskus

Tunnettu amerikkalainen blogisti ja mielipidevaikuttaja Pamela Geller esittää hämmästyttävän väitteen: Al-Noorin moskeija Uuden Seelannin Christchurchissa on toiminut jihadistien värväyskeskuksena, jossa radikalisoituneita nuoriamiehiä on kuollut Lähi-Idän sotanäyttämöillä, islamistien riveissä. Miss Geller tunnetaan islamismin arvostelijana ja Israelin ihailijana.

Geller kertoo kahden al-Noor -moskeijassa Islaminsa omaksuneen uusseelantilaisen menehtyneen Jemenissä, USA:n terroristien-metsästys operaation tuloksena. Heidät pommitettiin dronesta käsin. USA:n drone-ohjelma oli hyvin aktiivinen juuri Jemenissä, -ennen nykyistä sisällissotaa. Jemenistä käsin toimii hyvin vaarallisena pidetty Etelä-Arabian Al Qaeda, AQAP, ja Jemenissä käväisi jotakin tekemässä myös eräs suomalainen.

Australian kansalaisen, Christopher Havard:n, vanhemmat sanovat, että heidän poikansa radikalisoitui islamistiksi al-Noorin moskeijassa Christchurchissa, joka on sama johon viime perjantain terroristi Brenton Tarant hyökkäsi surmaten viisikymmentä rukoushetkeen osallistujaa. Havard sai siis surmansa Jemenissä USA:n terrorisminvastaisessa operaatiossa.

Stuff.co.nz 05.06.2014:

Christchurchin muslimien johtajat kertovat olevansa järkyttyneitä ja ”häiriytyneet” väitteistä, että kaksi miestä, jotka mehehtyivät drone-iskussa Jemenissä, olisivat tutustuneet radikaaliin islamiin heidän moskeijassaan. Australialainen Christopher Havard (27v.) ja sekä Uuden Seelannin että Australian kansalainen Daryl Jones (31v.) saivat surmansa USA:n dronen ampumasta ohjuksesta.

ABC-Australia -uutiset kertoivat molempien olleen Australian liittovaltion poliisin valvontalistassa, koska heillä oli kontakteja AQAP-terroriryhmään. Havard, ja Jones joka käytti nyt muslminimeä Muslim Bin John, kertoivat tutustuneensa Christchurchissa, jossa Havardista oli tullut muslimi. Havardin äiti ja isäpuoli sanoivat, että heidän poikansa liittyi paikalliseen moskeijaan ja kertoi heille tutustuneensa radikaaliin islamiin.

Al-Noorin moskeijan edustajat kiistivät jyrkästi v.2014, että heillä harjoitettaisiin radikaalin islamin opetusta. Christchurchin muslimiyhteisön viattomuuden puolesta otti tuolloin kantaa mm. silloinen pääministeri ja joku rauhan- ja konfliktintutkija. Joka tapauksessa kaksi nuortamiestä oli radikalisoitunut paikkakunnalla, joutunut turvallisuuspoliisin seurantaan mahdollisina terroristeina, ja saanut surmansa Jemenissä.

Pamela Gellerin blogi.

Christchurchin moskeijan al-Qaeda -epäilyistä kirjoitti v.2014 myös Newshub (06.04.2014).

Islamistit vaativat nyt kostoiskuja, mutta media jättää sen kertomatta:

3 Comments

 1. Tari Jervo
  20.3.2019 02:04

  Tämä olisi syytä selvittää.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   20.3.2019 11:08

   Gellerin siteeraamat aussi-lehdet selvittivät asian jo 2014. Se että NZ:n joku ministeri tuli silloin julkisuuteen vakuuttamaan, että ”en usko meidän kilttien christcurch-muslimien olevan terroristivärväreitä”, niin todistaa vain puhujan sokeudesta. Jenkit siis tappoivat Jemenissä, sotakentällä, kaksi christchurch-muslimia. CC:n moskeijalta ei kukaan kysynyt, miksi nämä olivat al-Qaedan riveissä sodassa, kun kerran moskeija oli niin maltillinen että. Kansanomaisen käsityksen mukaan sotaan mennään jos ollaan radikaaleja tai jotain sinnepäin. Asiasta toiseen: Nykyisesä Suomessa tunnutaan pitävän IS:n riveissä Syyriassa sotimista enemmän hellanlettas-touhuna, kuin esm. osallistumista vapaaehtoiseen järjestyspartioon Oulussa.

   Vastaa
 2. Jussi
  20.3.2019 16:28

  Linkin tekstiraportit ovat pitãneet hyvin paikkaansa seuraamani vuodet (joskus tiedot kuukausia ennen muita vapaan median laatulãhteitä), mutta samalla nimellä julkaistut YouTube-raportit ovat viime viikot olleet vããrennöksiä (tai vuosia vanhoja mutta tuore vããrã julkaisupäivä). Uusi raportti loytyy maanantai iltaisin Suomen aikaa. Kirjoittaja edustaa kaukoidän 6 000 000 vaikutusvaltaisen jäsenen salaseuraa White Dragon (WD) lännen suuntaan, asuu itse Tokiossa. Entinen Forbes toimittaja.
  https//www.benjaminfulford.net

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top