PANDEMIA!

Maailman Terveysjärjestö WHO on juuri todennut covid-19 -epidemian pandemiaksi. Voit seurata WHO:n tiedotustilaisuutta twiitin videosta:

WHO:n keräämien tietojen mukaan Wuhanista Kiinasta joulukuussa levinneeseen covid-19 -koronavirukseen on sairastunut jo 118 000 ihmistä 114:ssa eri maassa. Tautiin kuolleita on tähän mennessä 4 291.

Tartunta on viime päivinä levinnyt voimakkaasti Kiinan ulkopuolella, ja leviää edelleen. Useissa maissa on käytössä karanteenitoimenpiteitä.

Päivitämme.

3 Comments

 1. Orang Utang
  11.3.2020 21:29

  WHO:lla Oma lehmä ojassa.

  Julistamalla pandemian WHO tienaa puoli miljardia dollaria extraa.
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/half-billion-pandemic-derivatives/

  Maailmanpankki lainasi WHO:lle rahaa sillä ehdolla, että ei tarvitse maksaa takaisin, jos syntyy pandemia ennen tämän vuoden heinäkuuta. Ja syntyihän se. Ja WHO itse sen kertoi.

  – Pandemia-lainan suuruus on 500 miljoonaa dollaria.
  – Erääntyy tämän vuoden heinäkuussa.

  Vuonna 2017 tämä laina myytiin sijoittajille, jotka halusivat osallistua tähän uhkapeliin maailman finanssikasinolla.

  – Maailmanpankki kertoi tästä spekulatiivisesta järjestelystä G7 kokouksessa 2016.
  – 225 miljoonan lainassa sijoittajia houkutteli huikea 7 prosentin korko, kun muuten korko oli nollan luokkaa.
  – 95 miljoonaa otettiin velaksi 11%! korolla, sitä ei tarvitse maksaa, jos puhkeaa jokin näistä: Filovirus, Coronavirus, Lassa Fever, Rift Valley Fever, and/or Crimean Congo Hemorrhagic Fever.
  – 105 miljoonan johdannainen on kolmas tähän ryppääseen kuuluva ja heinäkuussa erääntyvä laina.

  Vastaa
  1. Orang Utang
   12.3.2020 20:07

   Armstrong jatkaa aiheesta
   https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/the-cyclical-nature-of-disease/

   – Korona virus ei täytä pandemian määritelmää. Ei alueellisesti eikä levinneisyytensä puolesta.

   Vastaa
 2. Hyvä opetus
  12.3.2020 00:22

  Mietin tätät että nuormaalisti vuodessa kuolee maailmassa noin 600 000 ihmistä kausi-influenssoihin. Nyt kuolleita on vasta muutama tuhat ja kaikki panikoivat. Mikä ihmisiin on tullut?

  Ei silti, se että turha lentely ja öyhötys lopetaaan ja vietetään enemmän aikaa lasten kanssa, se on ihan oikea suunta. Eikä kenen tahansa sänkyyn enää hypätä yhden yön vuoksi, kun ei tiedä mitä tauteja sieltä tulee. Sekin on tervetullutta.

  Ja ehkä suomalaiset nyt vihdosta viimein ymmärtää että kotonakin pitää pikkuisen olla varastossa tavaraa. Suomen tukkulikkeiden tavaramäärä riittää kahdeksi päiväksi, jos satamat menevät kiinni. Kahden päivän jälkeen on melko tyhjää. Siksi se että itsellä on noin vuodeksi syötävää, se on vain hyvä asia. Shamppoott ja partakoneen terät kannattaa pitää myös. Ja sitä kuuluisaa vessapaperia.

  Mutta muistakaa!!! Jos vedentulo loppuu niin vesivessassa ei sitten käydä. Muuten ne kaupunkien viemärit tukkeentuu ja ne on kovassa kuin betoni. Eikä ne aukea kuin kaivamalla ja vaihtamalla putket uusiin. Niin että, on parempi rakentaa makki-pakki heti. Ja toisaalta, se vesisäiliössä oleva vesi, se voi pelastaa henkesi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top