Pekka Katajan murhan yrityksestä syytetty on vapautettu

Syytteet heinäkuussa tapahtuneesta PS:n vaalipäälikkö Pekka Katajan murhan yrityksestä epäiltyä miestä vastaan on tänään hylätty Keski-Suomen käräjäoikeudessa.

Keski-Suomen käräjäoikeus on tänään vapauttanut jämsäläisen Pekka Katajan murhan yrityksestä syytetyn miehen. Vastaajaa ei tämän asian vuoksi ole pidettävä vangittuna. Hänet on päästettävä heti vapaaksi, ellei ole muuta syytä hänen kiinnipitämiseensä.

Aihetodisteet eivät riittäneet tuomioon

Jutun syyttäjä oli tukeutunut pääasiassa aihetodisteisiin. Syyttäjä oli lähtenyt siitä, että ”jutussa on liian monta vastaajan syyllisyyteen viittaavaa yhteensattumaa”, mutta käräjäoikeus asetti syyttömyysolettaman ensisijalle. Syyte kaatui siis kysymykseen näytön riittävyydestä.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen.

https://www.extrauutiset.com/katajan-murhan-yrityksesta-syyte/

7 Comments

 1. SaleSeta
  11.3.2021 14:42

  Oh hoh! Tämä koko tapaus taisi olla kokonaan keksitty tarina, jotta voidaan muutaman ”väärin ajattelevan” ihmisen elämää tuhota ja heidän tietokoneet ja puhelimet vakoilla poliittisin perustein.

  Melkein alussahan tuon jo näki, että tarinassa ei oikein ole mitään järkevää todistusaineistoa, jonka perusteella vangitut olisivat olleet murhaamassa ketään.

  Vastaa
 2. gram
  11.3.2021 14:55

  Siis tämä Tuusulan mies? Eikai muita ollutkaan?

  Vastaa
 3. Sensuroimaton Totuus
  11.3.2021 15:07

  Väärän lipun operaatio kansallismielisiä vastaan. Poliittinen poliisi asialla.

  Vastaa
 4. Tulihan se sieltä
  11.3.2021 15:28

  En tiedä mikä tarkoitus oli niillä spämmäreillä jota juliistivat heti alussa ”persu-mafian” olemassaoloa ja sitä miten se väkivalloin hallitsee ja pahoinpitelee ihmisiä milloin mistäkin syystä. En ole itse persu, mutta tällaiset väkivallanteot eivät kuulu suomalaiseen toimintatapaan, eivät ainakaan politiikassa. Huumevelkojen perinnässä tällaiset ovat arkipäivää.

  Nyt voisi ruveta etsimään niitä tahoja ja niiden motiivia jotka hetimiten ”vasara attakin” jälkeen julistivat tuntevansa ko. persumafian.

  Vastaa
 5. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  11.3.2021 16:54

  ”Nyt voisi ruveta etsimään niitä tahoja ja niiden motiivia jotka hetimiten ”vasara attakin” jälkeen julistivat tuntevansa ko. persumafian.” Ei voi , koska poliittinen konsessus

  Vastaa
 6. Huru-ukko
  11.3.2021 17:42

  Polpo voisi kääntää sen etsivän haaskansilmänsä äärivasemmalle. Saataisi hyvinkin löytyä keppostelijat. Kun ei kerran sieltä äärioikealta löytynyt vaikka kissai koirain knassa haettiin. Tai no, voivi ja voisi, eikös sitä entisaikaan sanottu että ei korppi korpin silmää noki.

  Vastaa
 7. juha.
  11.3.2021 19:43

  On se kumma kun tässä ”dekkarissa” ei löydy murhaajaa ollenkaan. Hyvät ihmiset! Etsikää nyt se hovimestari jostain, että saadaan lisää juonenkäänteitä tähänkin pannukakkuun!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top