Pelastetaanko rikollinen raha ja omaisuus jälleen rikollisille?

Korona viruksesta aiheutuva maailmanlaajuinen vaara ja hätä koskettaa jo meitä kaikkia.

Tämän lisäksi tulee taloudellinen ja materiaalinen hävitys olemaan ennen näkemätön ainakin minulle, joka en ole sotaa vielä kokenut. Kerrotaan että valtavia määriä yrityksiä tulee kaatumaan maailmalla, Euroopassa ja Suomessa. Niin tulee varmasti käymään näin suuressa hädässä, kun on virus liikkeellä maailmalla ja ihmisten täytyy olla karanteenissa kotonaan ja jossain muulla, hotelleissa, sairaaloissa ym.

Taloudellinen hätä ja sitä kautta tuho on kuitenkin tahallaan tehtyä koska ei maailmasta raha minnekään katoa. Sitä ei vaan haluta jakaa oikein ja hätää halutaan käyttää hyväksi siten kuin päättäjät määräävät ja haluavat omaisuudet ohjata. Rahaa voidaan jopa luoda tyhjästä, jolla on se valta.

Nyt on oikea aika laittaa hyvien aikojen voittajat maksamaan tämä taloudellinen vahinko. Ainakin lamavuosina 1990 luvulla hyötyjät saivat valtavaa ansaitsematonta hyötyä toisten hädällä, jolla ryöstettiin laittomin keinoin konkurssiin tahallisesti määrättyjä yrityksiä.

Miljardeja on vielä piilotettuina veroparatiiseihin, vakuutuskuoriin, kiinteistöihin ynnä muualle, jotka varat eivät kaikki ole missään tapauksessa laillisia vaan kuuluisivat maallemme ja verotuksen piiriin.

Ettei vaan taas aloiteta 1990 luvun tapaan yritysten ja kansalaisten ryöstäminen niiden samojen vielä elossa olevien rikollisten toimesta ja hyväksi. Sellaisia kirjoituksia on liikkeellä. Joku seuraa tapahtumia, jotka viittaavat siihen.

Ulkomailta otettavilla lainolla laitetaan vain ennestään samat yrittäjät ja veronmaksajat velallisiksi lopuksi ikäänsä ja pelastamaan rikolliset rahan, verojen ja verottomien varallisuksien piilottajat jälleen kerran.

11 Comments

 1. Huh, en ollutkaan ainoa
  24.3.2020 19:10

  No nyt !!! No nyt ollaan asioiden ytimessä !!

  Juuri tätä samaa olen koittanut saarnata ihmisille mutta ne juoksee kuin päättömät kanat hamstraamaan mm. vessapaperia. Mutta asiaan. Tästä tässä juuri on kyse.: kansan varallisuden siirroista oligarkeille.

  -90 luvun alussa sen tekivät Esko Aho ja Mauno koisito konklaaveineen. Suomi oli tuolloin koekenttä siitä miten pankeilta lainaa ottaneet ihmiset saatiin ryöstettyä mahdollisimman tehokkaasti. Koivisto pääoligarkkina esti pankkeja kärsimästä niiden holtittomasta valuttalainojen otosta ja niiden myöntämisestä suomalaisille markka-lainoina. Ja kun valtio devalvoi kaksi kertaa ja Suomen Pankki nosti korot huippuunsa (max 18%) niin kansalaiset olisivat muuten nauraneet pankkien konkursseille. Mutta Koivisto konklaaveineen ja Esko Ahon avustuksella pakkolunastivat pankkien pokerin kansalaisten omaisuudesta.

  Ja juuri samasta asiasta on nytkin kyse. Nyt tämä ryöstö tehdään vain koko EU:n kokoisella alueella kun se toimi niin hyvin Suomessa. Suomalaisilta viedään 30 vuoden aikana kerätty omaisuus. Eurooppalaisilta 80 vuoden aikana kerätty omaisuus. Ja politikkomme hössöttävät vain jostain influenssasta.

  Olen jo usean vuoden ajan sanonut että ”maksakaa lainanne pois heti kun mahdollista”, mutta ei. On pitänyt reissailla ulkomailla ja osteskella uudempia autoja sekä moottoripyöriä ja veneitä. On kesämökkejä ja hirsilinnoja. No, kohta on sandaalin läpsytelijöille majoitustilaa ihan omakotitalosta lähtien kun oligarkit ostavat ne pilkkahintaa velallisilta. Mitä tekee velallinen jos pankinjohtaja sanoo:”Huomisaamuun klo 9 mennessä pitää lainat maksaa”? Siihen niillä on oikeus jos kukaan on lukenut lainaehtoja. ”Jos pankin tase vaatii, on pankilla oikeus irtisanoa laina välittömästi”. Ja tähän miinaan on ajanut satoja tuhansia suomalaisia.

  Toivottavasti Sinulla ei ole velkaa. Sillä puolen vuoden päästä talossasi saattaa asua uus-suomalaisia.

  Vastaa
  1. Ahaa-raha
   24.3.2020 22:34

   Kannattaa muistaa ketkä olivat Suomen pankkikriisin pääarkkitehtejä: Holkeri, Erkki Liikanen ja C Wegelius.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    24.3.2020 22:51

    Muistatko, mitä Esko Aho ja Sauli Niinistö puuhailivat siihen aikaan?

    Vastaa
    1. Olisko?
     24.3.2020 22:58

     Sauli piti silloin sitä bordellia Wistbackan ja Rauramon kanssa… Eikun se olikin sitten myöhemmin…

     Vastaa
  2. Mikko Reijola
   25.3.2020 03:15

   ”Huh, en ollutkaan ainoa” Olen samaa mieltä kanssasi.

   Vastaa
 2. Maan parasta ajatteleva
  24.3.2020 19:17

  Valtio joutuu ottamaan lainaa. 15 miljardia ainakin aluksi. Laina otetaan pankeilta, jotka merkitsevät sen kirjanpitoon. Rahaa ei ole olemassakaan, korkoa siitä kuitenkin pitää maksaa. Korot menevät suurimmaksi osaksi roistoille, vain pieni joukko saa palkkaa työstään kirjanpidossa. Roistohan on henkilö, joka hyötyy tuottamalla itselleen hyötyä muiden kustannuksella, varastaa.
  Olisipa Suomella oma markka ja kauppa muiden maiden kanssa pääosin tavaran vaihtoa, ei tarvitsisi kuin painaa lisää seteleitä. Mitään ongelmaa ei olisi, jos ei ongelmana pidä sitä, ettei kaikkea rojua olisi saatavana kaupoissa. Näin Suomi selvisi sotakorvauksista ja selvisi hyvin.

  Vastaa
 3. Julma Ile
  24.3.2020 19:28

  Pankit pelastuvat AINA

  Vastaa
 4. Juha Raahela
  24.3.2020 19:52

  Käteiset ja kumppanit tienaavat tällä taas ja kansa maksaa, jotkut jälleen korkeimman mukaan!

  Vastaa
  1. Mikko Reijola
   25.3.2020 03:17

   Juuri noin tapahtuu.

   Vastaa
 5. Orang Utang
  24.3.2020 21:18

  > Miljardeja on vielä piilotettuina
  > veroparatiiseihin, vakuutuskuoriin,
  > kiinteistöihin ynnä muualle

  Raha ei ole varallisuutta. Se on arvopaperi. Jos joku “menettää rahansa”, ei se tarkoita, että mikään reaalinen omaisuus katoaisi minnekään.

  Juuri tällä hetkellä arvopaperi-dollari on kovassa nousussa ja sehän tarkoittaa, että “kaiken muun” omaisuuden arvo laskee suhteessa dollariin. Niin eurojen kuin osakkeiden.

  – Mihin piilottaisit kiinteistön?

  Vastaa
  1. Mikko Reijola
   27.3.2020 05:30

   Kiinteistöjä on piilotettu peitefirmoihin ja vaikka mihin. Kyllä ne osaavat.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top