Pentagonin tiedottaja vahvistaa ”UFO-videot” laivaston kuvaamaksi (VIDEO)

Yhdysvaltain puolustusministeriön strateginen suunnittelija ja tiedottaja Susan Gough on vahvistanut medialle, että kaksi väitteiden mukaan tunnistamattomia lentäviä esineitä esittävää videota ovat laivaston henkilökunnan kuvaamia.

”Voin vahvistaa, että merivoimien henkilökunta on ottanut mainitut valokuvat ja videot. UAPTF  (tunnistamattomien ilmakehän ilmiöiden tutkimusohjelma) on sisällyttänyt nämä tapaukset meneillään oleviin tutkimuksiinsa ”, Susan Gough, Pentagonin tiedottaja kertoi The Black Vault -julkaisulle .

Gough ei kertonut, onnistuiko laivasto tunnistamaan videoilla näkyvät esineet, tai onko niistä muuta tietoa. Videot toivat julkisuuteen toimittaja George Knapp ja elokuvantekijä Jeremy Corbell. Ensimmäinen video on kuvattu toukokuussa 2020 ja toinen maaliskuussa 2019 laivaston lentoaseman lähistöllä Virginiassa,

Luettavaa:

3 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  16.4.2021 10:13

  Pentagon on aiemmin julkistanut itse mainittuun UAPTF-tietokantaan sisältyviä videoita ja kuvia, joista suomalainenkin media on kertonut. Tässä uutisessa mainitut videot on vuodettu ulos laivastolta, ja niiden alkuperäisyys on myönnetty myöhemmin tiedottajan suulla.

  Minun valistunut arvaukseni on, että kyseessä ei ole avaruudesta tullut esine, vaan tunnettu dollarin setelin pyramidi-kuvan juttu: https://thumbor.forbes.com/thumbor/fit-in/1200×0/filters%3Aformat%28jpg%29/https%3A%2F%2Fspecials-images.forbesimg.com%2Fimageserve%2F91024031%2F0x0.jpg

  Ei siis mitään nähtävää, voitte hajaantua.

  Vastaa
 2. Obelix
  16.4.2021 15:05

  ”Minun valistunut arvaukseni on, että kyseessä ei ole avaruudesta tullut esine, vaan tunnettu dollarin setelin pyramidi-kuvan juttu.”

  Minun valistunut arvaukseni on, että kyseessä on viritetty luuta, jolla Milla-Magia lensi suoraan Timesin kansikuvatytöksi?

  Vastaa
 3. Kalle
  17.4.2021 12:24

  Millä MHZ-taajuudella saa ionosfäärissä olevat kaasut muuntumaan plasmaksi?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top