Perussuomalaiset esittelevät maahanmuuton kustannuksia kunnissa tuumaustunnilla (SUORA)

Perussuomalaisilta on kyselty vuosien mittaan, mitä maahanmuutto oikeastaan maksaa. Tänään saamme vastauksia.

Videolähetys Perussuomalaisten tuumaustunnilta alkaa 12.00.


Videointi: Perussuomalaiset.

5 Comments

 1. Nyt aloite kehiin
  1.3.2021 12:24

  Nyt kun on faktaa niin olisi hyvä tehdä aloite turvapaikkaoikeuden eväämisestä jos kulkureitillä on ollut turvallinen maa. Eli, aloite Suomen osalta Dublinin sopimuksen ratifioimiseksi.

  Ja aloitteessa pitää olla myös turvapaikkaoikeuden evääminen takautuvasti jos ko. ehto täyttyy. Turvapaikkaoikeuden voi myös muuntaa joko työ-viisumiksi tai opiskeluviisumiksi, mutta hakeus pitää jättää ennenkuin aloite ratifioituu.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   1.3.2021 13:18

   Nämä kerätyt tiedot ovat toki kaikkien käytössä, ja niistä voi kukin keskustella myös muunpuolueisen ehdokkaan kanssa, -ketä nyt onkin aikonut äänestää.

   Vastaa
 2. Fiksuja naisia on vain persuissa
  1.3.2021 12:59

  Riikka on fiksu nainen.

  Vastaa
 3. Merceeri
  1.3.2021 14:23

  No, mitäs pienistä! Dublinin sopimuksen YLI käveltiin laulellen kansainvälistä? Huoltovarmuus varastot hävitettiin Suomesta poliittisen piilopunaporvari-eliitin toimesta – sirkan viulua soitellen ja ruiskukkaseppele päässään, kuin sadun heinäsirkalla? (Entä jos tämä bandemia jatkuu hamaan tulevaisuuteen)? Yhteisvelkaa pukkaa, vaikka se on vastoin EU:n omia sopimuksia? Kun pm. Marin sopi vakautussopimuksen Suomen kansalaisten osuudesta, summasta (750miljardia) siellä jossain EU:ssa, niin hänkin rikkoi samaa sopimusta – ehkä Nälkämaan Laulua suomalaisille viritellen?

  Ai niin, Valtionkonttorin valtionvelka, jota on päivitetty viimeksi 18.2.2021 on ilman mitään muita kulunkeja 124 833miljoonaa, kohta 125miljardia euroa, joka lisääntyy päivä päivältä, koska sitä ei näillä keinoin pystytä maksamaan koskaan takaisin, ja jonka suhde BKT:hen on 53.1% ….tällä hetkellä.

  Vaikka kaikki ”haittamaahanmuuttajat” lähtisivät – vaikka huomenna sinne – mistä ovat tulleetkin, niin eivät he veisi mukanaan suomalaisille aiheuttamiaan kuluja, eivätkä myöskään maamme aikaisempien hallitusten aikaan saamaa valtion velkaa, eli taloudellista tuhoa, koska vastuu siitä velasta / tuhosta on jätetty kansalaisten vastuulle… demokraattisin vippaskonstein.

  Ps. Tämän kauhu-skenaarion pysäyttäminen ei onnistu millään polttoaineiden hintojen nostoilla, eikä edes laskuilla, kuin hetkellisesti, koska enemmistöllä ihmisistä on käytännössä Matti kukkarossa, eli lyhennyksiin tarvittavaa rahaa ei yksinkertaisesti ole – ei muuta, kuin velkarahaa.
  Jos valtio ei halua _leikata omia_ kulujaan, eivätkä poliitikot uskalla sellaista ehdottaa, niin edessä on kansalaisilla mieron tie ja valtiolla edessään lopuksi valtiokonkurssi.
  Lisäksi: Joku poliittinen ”tietäjä” kertoi minulle tällä saitilla aiemmin, ettei mitään kulueriä voida leikata valtiolta, eikä saneerata, koska maan sisäiset, sekä kansainväliset demokraattiset sopimukset sellaisen kuulemma kieltävät? Ihmeellistä, kun samaan aikaan kaikki muut rikkovat tehtyjä sopimuksia, sen minkä kerkiävät, joten ainoat leikkaukset, mitä voidaan tehdä, tehdään sitten ilmeisesti vain, ja pelkästään kansalaisten kustannuksella. Jos asiat kerran ovat näin ihmeellisen hullunkurisesti, niin pitäkää tunkkinne ja hyvää yötä Suomi.

  Vastaa
 4. Niinpä niin
  1.3.2021 14:49

  Hyvä että tuodaan esiin tämäkin. Mutta. Kuten aikaisemmin on ihan faktaan perustuvaa tietoa tuotu esiin mm kokonaisuudessaan matujen kustannuksista, on nämä ns vaimennettu tai ei olla kommentoitu. Esim että 3,2 miljardia. Mikä on alakanttiin. Kun ajatellaan tämän ” rikkauden ” kustannuksia, esim oikeuskäsittelyjen lisäksi, joissa aina maksaa veronmaksaja. Niin summa on järjetön. Puhumattakaan uhrien kärsimyksistä. Mikä sekin on ns valkopesty. Ja on ihmeellistä, että kun todistetusti yli 50% raiskauksista yms on matujen tekemiä, niin täällä nähdään natseja sekä korostetaan suomalaisten osallisuutta johonkin orjuuteen tms. Tai että kylläpä on suomalainen nainen elänyt paskassa koska suomalainen mies. No sanotaan näin. Siitä vaan lisää muslimeja. Alkaa se todellinen naisen soittaminen. Vuosien kuluessa.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top