Perussuomalaiset iski translain kimppuun

Eduskunnan kyselytunnilla Perussuomalaiset aloitti hallituksen kärventämisen translakiesityksen tikun nokkaan nostamisella. PS esitti, että esitetty translaki hylätään. Persuja ihmetytti erityisesti se, että voidaan vain ilmoittamalla vuoden välein -hallituksen esitys kuukauden välein-ilmoittaa, että minä olen nyt nainen ja taas vuoden kuluttua olen mies.

UUSI LAKI MAHDOLLISTA MIEHEKSI ILMOITTAUTUNEEN RYNNIÄ NAISTEN SUIHKUUN JULKISISSA TILOISSA

Ja uusi translaki tietenkin sallii lukioikäisten tyttöjen suihkuun tulevan pojan näköisiä mutta naisiksi ilmottautuneita salskeita nuoria miehiä mutta hallitus ei näe tässäkään mitään ongelmaa.

KRISTILLISET VAATIVAT SETA:n KOULUISSA PIDETTÄVIKSI AIOTTUJEN SATEENKAARIKOULUTUSTEN PERUMISTA

Opetusministeri Li Andersson (Vas) puolusti tomerasti moisia koulutuksia ja vakuutti, että ainakaan hänellä ei ole niitä vastaan mitään -No, se nyt olisikin ollut maailmanihme jos Andersson olisi vastustanut SETA:n esitystä.

Li Andersson -de facto- vaati, että jo tarhasta lähtien pitää tasoittaa tietä transiudelle.
Hallitus vetosi myös siihen, että kansainvälisesti? on niin ja näin, ilman kuitenkaan esimerkkejä.

PS vaati perustuen mm. Norjan esimerkkeihin, että ongelmia on ollut runsaasti nimen omaan suihkutiloissa ja vankiloissa, joissa biologisia miehiä on tungettu naisvankiloihin.

Sosiaali- ja terveysministeri Krista Kiuru (SDP) sanoo haluavansa rauhoitella kansanedustajia ja hän sanoikin, että ”Tuskin kotikulmilla Porissa tai täällä Helsingin raitilla ihmiset sankoin joukoin rupeavat vaihtamaan sukupuolta vain sen takia, että se on mahdollista.”
Tuo on tietenkin totta,e ikä kukaan sellaista väitäkään. Kysymys translaissa on yhtäältä ideologisesta ajattelusta jossa jokseenkin kaikissa sukupuoli-identtiteettiin kuuluvissa asioissa vihervasemmisto ja myös Kokoomus ovat täydellisen valinnanvapauden kannalla. Ja toisaalta siitä, että näin vakavassa asiassa yksilö on myös vastuutettava oikeuksien ohella ja siinä on yhteiskunnan annettava ohjeistusta.
3 Comments

 1. Snif
  28.1.2023 09:29

  Se kertoo sen maan tuhon lopullisuudesta jos mielisairaus syrjäyttää oikean biologian ja tieteen, molemmat on suomessa heitetty roskakoriin, joten tämä maa on tuhottu.

  Vastaa
 2. Puolueeton
  28.1.2023 11:53

  Maamme on kaaoksessa. Vanhat valtapuolueet kannattavat sananvapauden rajoituksia ja luonnonvastaisia lakeja ollaan kehittämässä.
  Molemmat ovat vastoin normaaila elämää. Vapauden rajoitukset johtavat kaaokseen, jota tietenkin lisäävät myös luonnontieteen näkemysten vastaiset lait. Juuri yksilöiden vapauksien rajoituksista seurannut sekasotku selittää järjettömien lakien keksimiset. Poliitikkojen ei tarvitse olla ilkeitä tai tyhmiä, mutta nämä elävät oman toimintansa kehittämässä aivosumussa (käsitteet suvaitsevaisuus, tasa-arvoisuusta, vihapuhe ovat aivosumun sokaisemia) tajuamatta kaaokseen johtavaa lopputulosta.

  Vastaa
 3. murre iisakki riepunen
  31.1.2023 08:40

  Transalain mukanaan tuomista murheista pienin suihkutilojen käyttöön liittyvät. Vaietaan visusti elinikäisestä lääkityksestä, kivuliaista lisä operaatioista, nuorten rajusti lisääntyvästä itsetuhoisuusta, joka ilman transalakiakin on kaaoksessa, keskustelu kustannuksista pyritään hiljentämään.
  Valtamedia, Ylen johdolla käsittelee tätä kummajaista kuten maahanmuuttoon liittyvää keskustelua, kaikki ihanaa, onnea sekä autuutta tuovaan, synkkiä pilviä tai vaaran merkkejä ei nähdä, ei haluta niistä edes puhua julkisesti.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top