Perussuomalaiset peruuttavat yleisötilaisuutensa maaliskuussa

Perussuomalaiset kertovat tiedotteessaan, että peruuttavat kaikki yleisötilaisuutensa maaliskuussa

Tiedote:

Maailman terveysjärjestö WHO tiedotti eilen, että koronavirusepidemia on muuttunut pandemiaksi. On mahdollista, että tartuntojen määrä kasvaa lähiaikoina voimakkaasti myös Suomessa.

Yhteiskunta ei voi pysähtyä epidemian vuoksi. Ihmisten on käytävä kaupassa, samoin töissä ja koulussa, kunnes viranomaiset toisin ohjeistavat. On kuitenkin tärkeää, että viruksen leviämistä rajoitetaan tai ainakin hidastetaan. Jokainen tapahtumatta jäävä tartunta vapauttaa terveydenhoidon resursseja sinne, missä niitä tarvitaan. Kaikkien on syytä välttää tulevien viikkojen aikana tarpeettomia riskejä ja siten suojata paitsi itseään myös läheisiään ja koko yhteiskuntaa.

Tästä johtuen Perussuomalainen puolue ja Perussuomalainen eduskuntaryhmä peruuttavat kaikki yleisötapahtumansa tästä päivästä alkaen maaliskuun loppuun asti. Sen jälkeen etenemme tilanteen edellyttämällä tavalla.

Jussi Halla-aho, puolueen puheenjohtaja

Ville Tavio, eduskuntaryhmän puheenjohtaja

Simo Grönroos, puoluesihteeri

2 Comments

 1. Puolueeton
  12.3.2020 12:02

  Jotkut haluavat toimia Suomen kansan terveyden ja hyvinvoinnin puolesta, jotkut valehtelevat. Pääministeri sanoi, Suomessa on varauduttu muita maita paremmin epidemiaan. Eikä mitään muuta ole tehty poliitikkojen toimesta, kuin pääministeri ”Veikkaampa, että …”. Luultavasti lääkintöviranomaiset ovat tehneet sen mitä voivat, mutta nämä eivät voi päättää koulujen ja rajojen sulkemisesta. Jos pahaa seuraa, ministerit on pantava vastuuseen virhepäätöksistään, vaikka ovat niitä taitamattomuuttaan ja kokemattomuuttaan tehneet. Miksi ottavat tehtäviä, joihin ei kyvyt riitä? Myös puoluteet pitäisi panna vastuuseen, kun valitsevat taitamattomia päätöksen tekijöiksi. Toivotaan kuitenkin, että suomalaiset selviävät vähin menetyksin turvallisuuden laiminlyuönneistä huolimatta. Vihreän aatteeen mukaan vanhusten ennen aikainen kuolema onkin hyvä asia jo ilmastopoliittisista syistä.
  Joissakin kouluissa opettajakunta on päättänyt, että jonkun sairastuessa koulua jatketaan etätöinä, opettajakunnassakin olisi parempaa ainesta hallitukseen.

  Vastaa
 2. Puolueeton
  12.3.2020 12:19

  Vihreän aatteen syyttely tarvitsee perusteita. The Times: ”Don’t take this the wrong way but if you were a young, hardline environmentalist looking for the ultimate weapon against climate change, you could hardly design anything better than coronavirus.”
  Järkevät kansanedustajat puolueista riippumatta, kaatakaa hallitus heti ja valitaa tilalle yhteisvoimin puolueista riippumaton virkamieshallitus!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top