Perussuomalaisten Keski-Suomen vaalipäällikön kimppuun hyökättiin hänen kotonaan

Jakelufirman työntekijäksi tekeytynyt rikollinen tunkeutui tänään ammulla Perussuomalaisten Keski-Suomen vaalipäällikön asuntoon, ja pahoinpiteli Pekka Katajan yhdessä toisen ryöstäjän kanssa.

– Aamulla vähän ennen kello kymmentä soi ovikello. Ovisilmästä näkyi mies paketin kanssa. Raotin ovea ja mies sanoi, että Perussuomalaiset-puolueelta olisi esitteitä, ja sitten hän kysyi henkilöllisyystodistusta. Kävin hakemassa rahapussini, jossa on ajokorttini, ja kun avasin oven uudestaan, sivusta hyökkäsi toinen mies, joka tuli suoraan päälle ja alkoi hakata minua päähän, Kataja kertoi Keskisuomalaisen mukaan.

Ryöstäjät jatkoivat Katajan pahoinpitelyä vielä hänen pudottuaan lattialle. Kataja on tällä hetkellä  hoidossa Tampereen yliopistollisessa keskussairaalassa. Katajan kertoman mukaan ryöstäjät olivat ”arabinnäköisiä”.  Poliisi ei ole tehnyt kiinniottoja. 

Asiasta lisää:

7 Comments

 1. sheitan
  17.7.2020 15:59

  #varpaille ei avata ovea, vaikka olis minkälaisia paketteja mukana…

  Vastaa
 2. Juha6
  17.7.2020 16:42

  Nyt on korkea aika # ja puolustautua. Maailma muuttuu Eskoseni.

  Vastaa
 3. Pohdiskelija
  17.7.2020 17:01

  Miksi tää haisee tilatulta teolta? Antifa?

  Vastaa
 4. Orang Utang
  17.7.2020 17:32

  Ehkä suomen kansaa ei onnituttu vielä ensimmäisellä korona-kierroksella saatu pelkäämään riittävästi. Nyt piti sitten aloitaa opposition aktivistien pahoinpitelyt.

  – Voisiko valtakunnansyyttäjä nyt puuttua asiaan ja lopettaa rikostutkinnat tai ainakin sabotoida niitä.

  Vastaa
 5. Anna-Maria Korhonen
  17.7.2020 21:36

  No enää ei tarvitse spekuloida, ovatko geelitukat jonkun armeija.

  Vastaa
 6. murre riepunen
  18.7.2020 08:15

  Maan valloitus jatkuu yhä röyhkeämmin, ruumiita, raiskattuja, ryöstettyjä kasapäin, alati kantaväkeen kuuluvia syljetään, ivahuutojen säestyksellä meidän on selkä köyryssä polvistuttava valloittajien edessä..ja takana, ei perk…le. Valtamedian seesteinen uutisointi kiertää kaukaa nämä tapahtumat, pelkona Toiviaisen käsittelyyn joutuminen, ihmisarvoa vailla me kuljemme tuhoa päin.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   18.7.2020 12:08

   Tarkempien tietojen mukaan henkilön kimppuun oli käyty astaloa käyttäen. Siis teko ylittää väkivaltaisen ryöstön. -Menee henkirikoksen yrityksen puolelle. Tänään oli iso uutinen ainakin Maikkarilla, että Vantaalla on uhkailtu ilmakivääriä parvekkeelta esittelemällä. Tyhmä teko, mutta maikkari ei kerro kenenkään joutuneen sairaalaan. Teon uhrit olivat ”tunteneet tulleensa uhatuiksi”. Näiden tapausten uutisointien ero jättää vähän niinkun huolestuneen olon: Tällä meiningillä tilanne karkaa käsistä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top