Perussuomalaisten on käytettävä kerättyjiä miljooniaan

Perussuomalaiset on samassa tilanteessa missä SDP oli joskus aikoinaan eli ”katto korkealla ja seinät leveällä.” Perussuomalaisten tulisi kyetä yhdistämään niin aatteellisesti, ammatillisesti, kuin taloudellisestikin toisistaan kaukana olevia äänestäjiään.

Puolueen onneksi on merkittäviä yhteisiä nimittäjiä. Mutta, kun puolueessa on esimerkiksi yrittäjiä joiden mielestä nykyisen kaltainen työttömyysturva pitää ajaa alas. Toisaalta on sitten taas heitä, jotka ovat sillä kannalla haluavat siihen  ettei siihen kerta kaikkiaan kosketa niin helppoa ei ole.

Minä uskon, että puoluejohto pyrkii panostamaan vastakin mahdollisimman paljon väkeä yhdistäviin asioihin. Mutta hallitusohjelmaa – ja -työskentelyä ajatellen ei voi välttyä siltä ajatukselta, että näitä asioita on käsiteltävä ja niiden suhteen on tehtävä päätöksiä. Ja sellaisia, että ne käyvät hallituskumppaneille mutta jotka ovat myös kestettävissä omassa porukassa.

Eivät työelämän kysymykset todellakaan ole ainoita, voin vain kuvitella, että EU-asiat tulevat olemaan myös vaikeita. Juuri nyt esimerkiksi ennallistamisasiassa (vihreitä lukuunottamatta) voitaneen edetä järjellisesti myös Euroopanunionin tasolla, koska yhä useampi maa laittaa hanttiin Brysselin vihreälle virkamiehistölle.

Minusta ruotsinkielen asemasta Suomessa ei ”parane tehrä numeroo” noin tamperelaisittain sanottuna-ei tule, kun riitaa ja hemmetin vähän villoja. Sen sijaan ei-työperäinen maahanmuutto on oikeasti otettava framille ja tehtävä myöskin kansalle selväksi miksi se ei ole ollenkaan suotavaa. Otan esimerkiksi, että Tanskan nykyista maahanmuutto-ohjelma tulee kannattaa ja PS:n tulisi käyttää varoja tiedotukseen ja tämän asian mainontaan, jotta kansalaisillemme kävisi selväksi miksi PS haluaa em. kaltaista politiikkaa. Tämä siksi, että valtamediat YLE, Maikkari ja HS ei sitä varmasti tee.

Onneksi Puolueella on miljoonia ja taas miljoonia rahaa ja loistavan vaalituloksen ansiosta lisää tulee ja se raha on tarkoitettu poliittiseen toimintaan, ei pankkitileille siis päätöksiä puoluehallitus ja toimeen siellä puoluetoimistossa. Fakta on se, että Perussuomalaiset on Suomen puolueista tätä nykyä vaurain ja esimerkiksi käytti viime vaaleihin vain 0,5 milj. euroa, kun esim. SDP ja Kok. käyttivät nelinkertaisen summan siis 2,0 miljoonaa euroa.

Ei tietenkään pidä ruveta tuhlaamaan mutta tämä asia on sellainen jota muut puolueet ja valtamedia koko ajan sotkevat ja sekoittavat. Siksi erittäin asiapitoinen tutkimuksiin perustuva kampanija perinteisissä tiedotusvälineissä lehdissä, radiokanavilla ja televisiossa sekä netissä olisi paikallaan asioiden oikean laidan saattamiseksi kansalaisten tietoisuuteen.

Eivät kansalaiset ole poliiseja, tutkijoita tai toimittajia. Ihmisillä on omat hommansa. Jos ja kun Perussuomalaiset haluavat saada kaikkien tietoon, mitä se tarkoittaa ”haitta maahanmuutolla niin se pitää kertoa niin näkyvästi, selkeästi ja laajasti, että se näkyy ja kuuluu kaikkialla ja kaikille.

Seppo Huhta

4 Comments

 1. Puolueeton
  13.5.2023 08:13

  Onhan se puolueelle tärkein asia, että kannatus säilyy suraavissa vaaleissa.

  Vastaa
 2. Terhomatti Hämeenkorpi
  13.5.2023 09:24

  Pakkoruotsi pois täysin suomalaisilta alueilta. Murjaanien tulo estettävä Suomeen. Siinä mun hallitusohjelmani.

  Vastaa
 3. jjt
  13.5.2023 11:21

  ehkä jos joskus päästäisiin eroon yuosta eu.n haisevasta läjästä,päästäisiin eroon.niin voisi talous nousta.jäisi rahaa ja motivaatiota suomen ja suomalaisten asioiden hoitoon.niin kauan kun poliitikot kumartavat eu.ta ja globaaleja yrityksiä,joiden hyväksi eu on luotu,tulee kurjistuminen jatkumaan ja pahenemaan,

  Vastaa
 4. Arja Wuorivirta
  16.5.2023 23:03

  Hyvin ovat PS:set hallitusneuvotteluissa framilla.Puolueen vaaliohjelman ydinasiat EIVÄT toivon mukaan murru pois.TOSIN,kaikki globalistimediat yrittävät kilvan saada puoluetta upotettua.
  Riikalle voimia( ja pinnaa sietää RKP:,tä).

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top