Perussuomalaisten tuumaustunnilla aiheena hiilineutraalisuuden lasku kotitalouksille ja autoilijoille (SUORA)

Taloustutkimus Oy laski Perussuomalaisten toimeksiannosta mitä hallituksen hiilineutraali Suomi 2035 -tavoitteet tulevat  maksamaan kotitalouksille, omakotiasujille ja autoilijoille. Taloustutkimuksen tutkimusjohtaja Pasi Holm läpivalaisee tutkimuksen tulokset.

Puolueen puheenjohtaja Riikka Purra käy poliittista tilannetta läpi ja kertoo perussuomalaisten vaihtoehdosta.


Videolähetys: Perussuomalaiset.

5 Comments

 1. Puolueeton
  22.11.2021 11:04

  1. Kiinnitti huomiota, että puhuja puhui megawattitunneista, mutta kuvissa olikin milliwattitunteja. Ero yksiköillä on miljardi. Herättää ajattelmaan, onko tekijä kovinkaan perillä asioista.
  2. Puhutaan päästöoikeusmaksuista. Pitäisi tietenkin kertoa, miten nämä laskut otetaan ja kenelle tai mille yhtiölle tai valtiolle.
  3. Voisi kertoa, ovatko nykyiset hiilidioksidipäästöt edes vaarallisia. Niiden vaarallisuuttahan toitottaa vain yksi järjestö IPCC, joka on perustettu juuri esittämään hiilidioksipäästöjen katastrofaalisuutta. Jos 30000 tiedemiehestä 97% pitää hiilidioksdipäästöjä vaarallisina, voisi kysyä, mitä mieltä ovat 3 miljoonaa muuta alan tiedemiestä.
  4. Mitkä ovat energiatuoannon ympäristövaikutukset. Aurinkovoima, tuulivoima ja sähköautot akkuineen aihettavat jo nyt valtavia jätepäästöjä, jotka ovat myrkyllisiä ja luontoa haittaavia eikä niitä voi kierrättää. Kaiken lisäksi väiden valmistaminen vaatii liki yhtä paljon fosiilista energia kuin niiden käyttö tuottaa.
  5. Fossiilisen energian tuoton liki ainoa jäte on hiilidioksidipäästö, joka on välttämätön alkuaine ilmakehässä, koska elämä ilman sitä ei toimi. Vaikka kaikki tiedossa olevat fosiiliset poltettaisiin huomenna, mitän havaittavaa päästöongelmaa ei olisi olemassa, ei hengitysilman huononemista, ei merien happamoitumista. Lukuunottamatta ilmastouskontoa, joka perustuu lämpötilamittausten keskiarvon kohoamiseen vajaalla asteella viimeisten 100 vuoden aikana ja tietokonemalleihin, ei siis mihinkään tietelliseen tutkimukseen tai kokellisiin havaintoihin. Lämpötilathan ovat historiassa vaihdelleet jopa 10 astetta, mikä on tutkimuksiin perustuvaa.

  Vastaa
 2. Taas mielipide
  22.11.2021 13:13

  Nämä on ikävä kyllä taas näitä mielipiteitä. Ja ne mielipiteet pohjaavat siihen että ”jos me pääsemme yksin muodostamaan hallituksen niin sitten”. Sitä ennen on vain tehtävä aloitteita ja kerättävä niihin tarvittavat 15 nimeä. Se riittää. Ja tästähän saisi varmasti sellaisen lakialoitteen että koko oppositio sen allekirjoittaisi. Ja muiden ryhmien ajattelevat yksilöt.

  Vastaa
 3. Antarktiksen talvi 2021 ennätyskylmä
  22.11.2021 16:03
  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   22.11.2021 17:56

   Antarktiksen jäätymisestä löytää tietoa nettihauilla. On muuten kiire saada nämä ilmastotoimet läpi, ja Suomen maaseutu tyhjäksi asukkaista, ennenkuin ilmastonmuutos kääntyy luontaisesti kylmään suuntaan.

   Vastaa
 4. Obelix
  22.11.2021 16:43

  ”Taloustutkimus Oy laski Perussuomalaisten toimeksiannosta mitä hallituksen hiilineutraali Suomi 2035 -tavoitteet tulevat maksamaan kotitalouksille, omakotiasujille ja autoilijoille.”
  Niin, Taloustutkimuksen tutkimusjohtaja Pasi Holm läpivalaisi sen, mitä vihervasemmiston poliittinen aktiviteetti on tullut ja mitä se tulee maksamaan kotitalouksille, omakotiasujille ja autoilijoille……ja Kokoomuksen Petteri Orpo jupisee kryptisesti sinipunaisesta hallitusyhteistyöstä seinähullujen punaviher-räyhäsosialistien kanssa, jotka ovat kuin maksetulla ryöstöretkellä Suomen Kansaa vastaan – ilmeisesti jonkun ”rajat ylittävän” voiman toimeksiannosta.

  Ps. Minkäköhän_ kansanosan_ etuja ajaa kotitalouksien, omakotiasujien -ja autoilijoiden puhtaasti epäkristillinen ryöstäminen – ihan kuin kaiken takana olisikin Apostoli Paavalin varoitus varjoissa väijyvästä, nykyajan ihmisille mystisestä saatanan synagoogasta. Paavali: ”Ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga”.

  Pss. Ja koska Apostoli Paavali oli syntyperäinen, oppinut juutalainen, niin ei kait hän voinut samaan aikaan olla itse mikään juutalaisia vihaava antisemiitti? Paavalihan oli ottanut elämäntehtäväkseen Jeesuksen Evankeliumin levittämisen ensin _juutalaisille_ ja sitten ei-juutalaisille – vaan hän ilmeisesti VIITTASI johonkin, 2000vuotta sitten eläneiden ihmisten hyvin tuntemaan pahansuopaan tahoon, josta hän alkuseurakuntaa varoitti.

  Psss. Ja allekirjoittanutkin jyrkästi irtisanoutuu – TÄTEN – kaikesta antisemitismistä!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top