Perussuomalaisten Työmiehen Tuumaustunnilla tänään pääaihe Elvytyspaketti (SUORA 12.00)

Tänään maanantaina Perussuomalaisten perinteisellä tuumaustunnilla ovat EU-elvytyspakettia ja sen läpimenon mahdollisuuksia arvioimassa puolueen puheenjohtaja  ja eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja.

Löytyykö eduskunnasta riittävä enemmistö EU:n elvytyspaketin hyväksymiseen, -ja ajamaan tulevat suomalaispolvet velkavankeuteen, vai löytyykö sittenkin tarvittava määrävähemmistö kaatamaan elvytyspaketin ja estämään liittovaltiosuunnitelmat, kysyvät perussuomalaiset. Tuumaustunnilla ovat paikalla puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho, eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Jani Mäkelä ja työmies Matti Putkonen.

  • Eduskunnan perustuslakivaliokunta päätti, että EU-elvytyspaketin hyväksymispäätös on tehtävä eduskunnassa 2/3:n enemmistöllä.
  • Suomen maksettavaksi tulevasta 6,6 miljardista eurosta palautuu Suomeen 2 miljardia.
  • Puolet näistäkin rahoista joudutaan käyttämään ”vihreään siirtymään”, mitä se sitten lieneekin.
  • Tukimekanismista on tulossa pysyvä, arvioivat perussuomalaiset.

Vaikka suomalaiset maksavat EU:n elvytyspakettiin 6,6 miljardia euroa, niin emme saa päättää edes palautettavasta reilusta 2 miljardista euron osuudesta omista rahoistamme itse. EU määrää ja hyväksyy, mihin saamme omat rahamme käyttää. EU määrää, että joudumme käyttämään puolet näistä omista rahoistamme niin sanottuun vihreään siirtymään. Miljardit palavat taivaan tuuliin. Ikävintä on se, että tukimekanismista on tulossa pysyvä. Nyt maksetaan pitkän kestotilauksen ensimmäistä erää.

Videolähetys alkaa tilaisuuden alkaessa 12:00. Tallenne videoinnista ilmestyy myöhemmin samaan ikkunaan.


Videolähetys: Perussuomalaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top