Piia Kattelus: Suomi varautuu 100 000 turvapaikanhakijaan

Vieraskynässä on tälläkertaa Kansalaispuolueen Piia Kattelus. Vieraileviksi kirjoittajiksi pyydämme tunnettuja henkilöitä ja mielipidevaikuttajia.

Suomi varautuu 100 000 turvapaikanhakijaan

Juha Sipilän hallitus ei ottanut rajatarkastuksia käyttöön vuonna 2015, vaikka Suomeen marssi Torniosta yli 32 000 turvapaikanhakijaa, pääasiassa 18-35 vuotiaita nuoria miehiä Afganistanista, Irakista ja Somaliasta. Nyt Suomi varautuu yli kolminkertaiseen tulijamäärään. Aamulehti uutisoi viime elokuussa, että 100 000 maahantulijaa on sisäministeriön määrittelemä luku.

Johtaja Kimmo Lehto Migrin vastaanottoyksiköstä kertoi tuolloin Lännen Medialle, että se on aika tyypillinen länsieurooppalainen määrä suhteessa asukaslukuun. -Esimerkiksi Nato on ohjeistanut jäsenvaltioitaan varautumaan siirtymään joutuvien ihmisten määrään, joka vastaa kahta prosenttia maan väkiluvusta, Lehto kertoo.

Alavudella vaalityötä tehdessäni tapasin paikallisen rouvan, joka oli juuri palannut Teneriffalta lomalta. Hän kertoi seuranneensa Espanjan television uutisia, jossa näytettiin, kuinka Syyriassa pakattiin muslimeita täysperävaunurekkaan, jonka suuntana oli Eurooppa. Rouva ihmetteli sitä, että meillä Yle ei uutisoi tästä.

Uudesta turvapaikanhakijatulvasta on varoittanut myös mm. Bosnian hallitus. Tämä on uutisoitu Saksassa, mutta ei meillä Suomesssa. Täällä on vaalit pian käyty. Mieti tarkkaan, kenelle äänesi annat. Kuka istui Suomen hallituksessa syksyllä 2015, kun maamme annettiin joutua sekasorron tilaan? Kääntääkö suomalainen kuuliaisesti toisen poskensa, ja antaa saman toistua. Minä vaadin rajoillemme valvontaa ja sosiaaliturvaan tiukennuksia, jotta houkuttelevuustekijät saadaan karsittua, tulijavirrat tyrehdytettyä ja sisäinen turvallisuus palautettua.

Piia Kattelus
Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas
Seinäjoki (Vaasan vaalipiiri)

3 Comments

 1. A
  4.4.2019 07:05

  Kuten Ex-CIA vakooja sekä Marine Core Intelligence perustaja, Nobel ehdokas yms Robert David Steele avautui, Euroopan poliittinen johto MYI Maanpetoksilla edustamansa Euroopan siirtolaisvirran kohteeksi jo 90-luvun puolivälissä, Barcelonan kokouksessa, LAHJUKSIA VASTAAN. Lähi-idän ja pohjois-Afrikan öljyherrat halusivat eroon ehkä potentiaalisesta UHASTA ITSELLEEN ehkä samalla ”maisemahaitasta” eli omien katujensa köyhien massasta ja rikollisista. Hulppeat LAHJUKSET kelpasivat vaivaista Eurooppalaista poliittisen johtajan palkkaa nauttiville maidemme johtajille. Ehkä raha tms omaisuus virtaa edelleen(?). Lännen valtamedia ml. SoMe, hakukoneet, suuret nettitalot jne. tukevat Euroopan talouden ja kultturien murentamista, etteivät ne omien tavoitteidensa vastaisia uutisia julkaise – sen sijaan ko. sisältöisille uutisille (aiemmin) vapaammassa riippumattomassa nettimediassa (mitä hakukone köytää ja mitä ei?, mitkä uutisvideot/-raportit tuhotaan YouTuben omasta toimesta?) on keksitty nimeksi ”vihapuhe” ja ”väärät/vale-uutiset”, lisäksi niiden sensurointi, kun kyse on pelkästään SANANVAPAUDESTA ja ihmisten oikeudesta saada ajatella omilla aivoillaan mitkä julkaisut mahtavatkaan sittenkin olla totta ja mitkä ei.

  Vastaa
 2. tympääntyny
  4.4.2019 14:29

  ne jotka hyväksyy tämän invaasion niin ottakoon kotiinsa sitten piilottelemaan! ja vaastuun niiden tekemisistään!

  Vastaa
 3. Isänmaan puolesta
  4.4.2019 21:32

  Onneksi meillä on vielä olemassa pohjalaasella syeämmellä varustettuja järjen ääniä poliitikan saralla. Tiedän.että tämäkin henkilö saa puukkoa selkään ja lapoihin.niin Seinäjoen kaupungin valtuustossa.kuin työmaalla poliisissa. Me tarvitaan näitä sitkeitä ja epäitsekkäitä Suomalaisuuden puolustajia joilla menee oman maan etu.omien etujen edelle.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top