Piia Kattelus Perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokkaaksi

Seinäjokinen kaupunginvaltuutettu Piia Kattelus on liittynyt Perussuomalaisiin ja lähtee Perussuomalaisten kunnallisvaaliehdokkaaksi.

Kattelus työskentelee Pohjanmaan poliisilaitoksella rikostorjunnassa ja hän on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri. Syksyllä kolmen lapsen äiti aloittaa lisäksi opinnot Seinäjoen ammattikorkeakoulussa Master of Business Administration-linjalla. Hän on myös hiippakuntavaltuutettu Lapuan hiippakunnassa.

-Kiitollisena ja nöyrin mielin lähden Perussuomalaisiin tiivistämään isänmaallisten rivejä ja hankkimaan Suomea takaisin, toteaa Kattelus.

Perussuomalaisten kannatus on mittausten mukaan nousussa Etelä-Pohjanmaalla.

Otsikkokuva: Etelä-Pohjanmaan Perussuomalaisten piirin puheenjohtaja Anne Matokangas (oik),  1.varapuheenjohtaja Asko Salminen ja Piia Kattelus. (vas.). Kuva: Tero Juupajärvi.

3 Comments

 1. Turhia toiveita
  28.4.2020 12:26

  Voi voi… Taas yksi joka ei ymmärrä että Persut eivät aja Suomen itsenäisyyttä, eroa EU:sta tai eroa eurosta. Sen tosiasian ovat sanoneet Soin ja Halla-Aho.

  Kumpa vielä äänestäjät ymmärtäisivät sen.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   28.4.2020 16:26

   Soinilla on kuullemma joku oma porukka, ellei ole jo virassa?

   Vastaa
   1. Spot the point
    28.4.2020 23:18

    Siinähän tämä huonous onkin että ruohojuuritasolla Persuissa on monta hyvää ja kannatettavaa ahdokasta joilla oikeasti on hyviä ajatuksia. Mutta kun sitten puolueen johto on mitä on, niin hyvätkin ehdotuksen ja näkemykset alistetaan narsismin vallan alle.

    Katsokaapa Hakkaraista. Kun sulki suunsa ja muotoutui Persujen viralliseen muottiin niin heti sai paikan EU:sta. Soraääniin ei Persuillakaan ole varaa. Siksi Persunuoret hajoitettiin. Ja nyt sielä ovat vain kuuliaisimmat ja nöyrimmät jäljellä. Odottamassa omaa vuoroaan hillotolpalle.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top