Pohjois-Pohjanmaalla 73 koronatartuntaa, 8 potilasta joista neljä tehohoidossa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on tänään sunnuntaina päivitetyn tiedon mukaan 73 todettua koronatartuntaa, ja Oulun yliopistollisessa sairaalassa hoidetaan kahdeksaa koronapotilasta. Neljä heistä on tehohoidossa.

Lauantai-aamun jälkeen tietoontulleista koronatartunnoista yhden tartuntaketju on tuntematon, siis hän ei ollut saanut virusta jo tunnistetusta lähteestä. Alkuperältään tuntemattomia tartuntoja Pohjois-Pohjanmaalla on löytynyt tähän mennessä yhteensä kolme.

Asiasta kertoi Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tiedote.

 

5 Comments

 1. jani
  5.4.2020 15:43

  Tuskin tällä kovin monelle on mitään informaatihyötyä on koska pitäisi tietää edellispäivien luvut jotta tietäisi mennäänkö ylös vai alas.
  99% lukijoista jää siis epätietoisuuteen mikä oli uutisen pointti.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   6.4.2020 00:31

   Lautai-aamun jälkeen kolme uutta.

   Vastaa
 2. Maan parasta ajatteleva
  5.4.2020 16:10

  Pohjanmaalainen ensitartunnan saanut on voinut istua bussissa etelästä tulleen oireettoman tulijan lähellä. Kenenkähän vastuulle tämän panisi?

  Vastaa
 3. Kuinkas muuten on?
  5.4.2020 16:50

  MIetin tässä että tunteeko kukaan oikeasti ketään joka olisi saanut koronan? Tai ketään joka olisi joutunut siitä sairaalahoitoon?

  Lukuarvot alkavat olla sen verran suuria omassa asuinpiirissänikin että ihmetelen kun kukaan ei tunne ketään jolla olisi todistetusti olut korona. Arvailuja ja kotikaranteeneja on kyllä jaettu, mutta todistettuja tapauksia ei ole ensimmäistäkään. Kaikki kyllä tuntevat ”kaverin kaverin”, mutta tunteeko joku oikeasti ketään? Helpostihan näihin suunniteltuihin paniikkeihin ostetaan muutama tv-kasvo jonka kaikki ”tuntevat”, ja sillä luodaan se uskottavuus.

  Tulee mieleen ”kolmannen asteen yhteys” ja elokuvan loppupuolen kun armeija ja poliisi lavastivat ”myrkkykaasun”. Jos näin on ja ihmiset vauhkoina ovat juosseet kohta kaksi kuukautta, niin kiesus…

  Voihan olla että Kiinassa oli jotain, mutta Suomea kyllä epäilen.

  Vastaa
 4. Maan parasta ajatteleva
  5.4.2020 16:57

  Suomi pääsi helpolla alkuvaiheessa, tartunnat alkoivat levitä hitaasti. Sitten liikkumisrajoitukset jopa alkoivat loiventaa tartuntojen kasvua. Nyt tuli äkillinen nousu. Sille on selvä yhteys ulkomailta palanneille muutamalle tuhannelle, joiden joukossa saattoi olla muutama oireeton tartuttaja, jotka levittivät tartunnat ympäri maata. Viikon parin kuluessa tämä selviää. Jos toteutuu, vastuussa olevien ministerien on erottava välittömästi. Jos eivät itse huomaa, on erotettava. Niin vakavasta virheestä maan hallinnossa on kysymys.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top