Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin suosituksia korona-epidemian hillitsemiseksi

Koronaepidemian uusi aalto etenee myös Pohjanmaalla ja löytyvien tartuntijen päivittäinen määrä on kasvussa. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) suosittaakin siirtymistä etätyöhön mahdollisuuksien mukaan. Lisäksi suositetaan suunenäsuojainten käyttöä terveydenhuollon henkilöstölle potilastyössä.

Uusia koronatartuntoja todetaan nyt päivittäin myös Pohjois-Pohjanmaalla. Yhteensä tartuntoja on todettu maaliskuusta lähtien 233 kappaletta. Mistä tartunta on saatu, se on pystytty paikallistamaan melko hyvin.

Pohjois-Pohjanmaalla toimii alueellinen koordinaatioryhmä STM:n edellyttämän alueellisen viranomaistyön organisoimiseksi ja toimenpiteiden koordinoimiseksi. Ryhmän puheenjohtaja toimii johtajaylilääkäri Juha Korpelainen Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä (PPSHP). Koordinaatioryhmä kokoontui 7.10 ja päätti kahdesta alueellisesta suosituksesta liittyen etätyöhön ja maskien käyttöön Pohjois-Pohjanmaalla. Suositukset astuvat voimaan maanantaina 12.10.2020.

Etätöihin mahdollisuuksien mukaan

Pohjois-Pohjanmaan alueellinen koordinaatioryhmä päätti suosittaa etätyöhön siirtymistä. Etätyöhön kannustetaan Pohjois-Pohjanmaalla sellaisessa tilanteissa, joissa työtehtävät sen sallivat ja etätyön tekeminen on mahdollista.

”Meillä on vielä mahdollista rajoittaa epidemian laajenemista Pohjois-Pohjanmaalla”, toteaa PPSHP:n johtajaylilääkäri ja alueellisen koordinaatioryhmän puheenjohtaja Juha Korpelainen. ”Nyt on oikea aika siirtyä työskentelemään etänä, jos se vain on mahdollista. Sellaisilla työpaikoilla missä tämä ei ole mahdollista, kannattaa miettiä erilaisia järjestelyjä lähikontaktien vähentämiseksi”.

Maskisuositus potilastyöhön

Sosiaalihuollon ympärivuorokautisessa hoidossa suositus henkilökunnan suunenäsuojainten käytöstä on ollut voimassa jo keväästä saakka. Nyt tämä suositus laajenee terveydenhuollon potilastyöhön niissä tilanteissa, missä turvavälejä ei voida säilyttää. Maskisuositus koskee myös potilaita, omaisia, opiskelijoita ja vierailijoita. Korpelaisen mukaan maskin käytöllä halutaan suojata riskiryhmään kuuluvia potilaita.

”Terveydenhuollossa on monia potilasryhmiä, joissa potilailla on alentunut vastustuskyky erilaisten sairauksien tai hoitojen vuoksi. Henkilöstön suunenäsuojainten käytön laajentamisella haluamme suojella erityisesti näitä potilaita”.

Keskeistä fyysisen etäisyyden pitäminen

Korpelainen korostaa turvavälien ja fyysisen etäisyyden merkitystä epidemian torjunnassa.

”Nyt on syytä miettiä tarkasti erilaisten perhetapahtumien ja juhlien järjestämistä. Uusista tartunnoista suurehko osa eli noin kolmannes on tapahtunut perheiden ja sukujen sisällä. Jos vain mitenkään mahdollista, nyt kannattaisi lykätä juhlien järjestämistä”.

Riittävillä turvaväleillä ja etäisyyksillä voidaan korvata maskien käyttöä. ”Maskin käyttö on monelle hankalaa ja osa ei pysty niitä terveydellisistä syistä pitämään lainkaan. Joukkoliikennettä lukuun ottamatta turvaväleistä on mahdollista huolehtia lähestulkoon joka paikassa. Etäisyydet sekä hyvä käsi- ja yskimishygienia ovat keskeisimmät tekijät epidemian torjunnassa”, Korpelainen toteaa PPSHP:n tiedotteessa tänään.

3 Comments

 1. NWO diktaatuuriin korona Troijan keppihevosena
  9.10.2020 16:35

  Keväällä NWO diktatuuria ajavat Demarit laativat asetuksen, että osavaltioiden viranomaiset saavat tunkeutua koteihin, päättää kenellä on tartunta ja viedä mukanaan jonnekin eristysleirille. Se salli lasten kaappauksen kodeista ja NWO vastustajien vangitsemisen ”tarunnan kantajana”. Kun lakia alettiin YK:n vaatimuksesta ja tuella toteuttaa aloittaen Kalifornian Sakramentosta, puhalsi Trump diktatuurin alun poikki ja kumosi asetuksen. Ei viranomaisten valtuuksien kasvatuksessa ole sinunkaan terveytesi kyseessä, vaan ihmisoikeuksien askel askeleelta leikkaaminen matkalla kohti ihmisoikeudetonta kommunistista NWO-diktatuuria. Sitä teille parhaillaan innolla puuhataan vahvalla valtamediatuella. Tilastot: Koronasta on selvinnyt hengissä 99,983% tarunnan saaneista ja menehtyneet ennestään vakavasti sairaita. Kuolinriski ei ole kausiflunssaa korkeampi. Pandemiasta huolimatta kokonaiskuolleisuus ei ole missään noussut, vaan normaalitapauksia on siirretty COVID19 syyn alle. Kaikki paniikkitoimet ja rajoitukset ovat valetieteen teatteria. Just nyt Englannissa ajetaan NWO diktatuuria. Ilmavoimien sotilaat pyrkivät tunkeutumaan koteihin koronatesti keppihevosena (video):
  https://patriots4truth.org/2020/10/09/british-military-knocking-on-doors-for-covid-testing/

  Vastaa
 2. korona-skandaali - lakimies valottaa petoksen
  11.10.2020 14:45

  Korona-skandaali ja tulevat syytteet kokonaisuutena maailman suurimmasta rikoksesta ihmisyyttä vastaan – huippulakimies paljastaa korona-petoksen.
  Voisitteko suomentaa tärkeimmät kohdat suomalaisten herättämiseksi? youtube versio TOISTAISEKSI:
  https://youtu.be/kr04gHbP5MQ
  Ao. linkistä löytyy youtube version alta saman videon bitchute versio alemmasta pienemmästä video-ruudusta:
  https://prepareforchange.net/2020/10/10/crimes-against-humanity-dr-reiner-fuellmich/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=crimes-against-humanity-dr-reiner-fuellmich

  Vastaa
 3. Trump lopettaa koronan - uusi ilmainen lääke
  11.10.2020 14:57

  Trump paljasti tuoreen uuden sukupolven huipputieteen lääkkeen REGENERON, joka parantaa nopeasti mm. koronat ja muut flunssat ja ties mitä muuta. Se poisti mielenkiinnon rokote-hankkeisiin. Luottamuspulan vuoksi USA:n armeija hoitaa lääkkeen jakelun perinteisten kanavien sijaan. Valmistus on käynnissä valtaviin varastoihin. Lääkkeen saa täysin ilmaiseksi ainakin USA:n kansalaiset.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top