Pohjoismaiden puolustusministerit tapaavat maanantaina, -videokonferenssissa

Puolustusministeri Antti Kaikkonen osallistuu maanantaina (30.03.) Pohjoismaisen puolustusyhteistyön Nordefco:n puolustusministerikokoukseen, joka pidetään videokonferenssina.

Ministerit keskustelevat videoyhteyden välityksellä, koronapandemiasta johtuen. 

3 Comments

 1. jotain hyvää
  30.3.2020 08:14

  Ai että miten paljon säästyy kerosiinia ja suolikaasua kun kellokaat eivät ahmi napaansa täyteen lihapatojen antimia ja puhu joutavia jonka jälkeen tax-freen kautta lennetään kotiin, vaikka hakkaamaan ja parittamaan vaimoaan.

  Mutta joo, on se hyvä että nämäkin loiset oppivat käyttämään puhelinta ja videoneuvotteluja. Jotain hyvää sentään koronastakin.

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   30.3.2020 12:34

   Kunhan ympäristö- ja ilmastokonferenssitkin siirtyisivät digi-aikaan, mikäs tässä ollessa.

   Vastaa
 2. Juden/freemason
  31.3.2020 18:59

  Koronavirusepidemiaa ei ole: https://www.youtube.com/watch?v=hsWY5NMuCPg . Koronavirus on ollut kaiken aikaa pelkkä tekosyy kaikelle, mitä nyt tapahtuu. Maailmantalous halutaan romahduttaa, joten se täytyy tehdä valtamedian luoman koronavirushysterian avulla, jottei jäisi selviä ja kiistattomia, virallisia todisteita aiheutetun katastrofin tahallisuudesta. Todisteita jäisi vaikka kuinka paljon hallitusten, yritysten ja keskuspankkien pöytäkirjoihin, tilinpitoihin, määräyksiin, lakeihin yms., jos toimittaisiin toisella tavalla.

  Yritykset ovat kohta konkurssissa ja lähes kaikki työttömiä. Kukaan ei uskalla yrittää liike-elämässä uudestaan. Lisäksi tallettajat menettävät säästönsä, koska heistä on tehty lailla riskisijoittajia. Velkarahalla talonsa rakentaneille ei jää muuta kuin velkaa, koska talojen arvot romahtavat. Tässä vaiheessa ihmiset ovat täysin toivottomassa tilanteessa: korviaan myöten veloissa sekä ilman rahaa ja työtä. Minä ainakin voin hyvin kuvitella, kuinka tuossa toivottomassa tilanteessa valtamedia alkaa kertoa, kuinka kapitalismi on epäonnistunut ja kuinka nyt tarvitaan muutoksia talous- ja rahajärjestelmään. Toivottomassa tilanteessa olevat ihmiset joutuvat hyväksymään valtaeliitin haluamat muutokset. Totta kai valtaeliitti lupaa tässä vaiheessa ihmisille kaikenlaista hyvää. He voivat luvata velat anteeksi ja uuden alun täysin puhtaalta pöydältä. Kenties he saavat kaiken jopa näyttämään siltä kuin muutos olisi lähtöisin kansalaisten tahdosta, mutta joka tapauksessa lisää valtaa siirretään yhä harvempien käsiin ja käteinen raha poistetaan. Kenties siirrytään kommunismin kaltaiseen järjestelmään ja ihmisten täytyy ottaa pedon merkki, jota ilman he eivät voi ostaa tai myydä. Näin valtaeliitti saa tahtonsa läpi ja yhteiskunnan täydelliseen kontrolliin, mikä on ollut koko ajan kaiken tarkoituksena.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top