”Poistu, Saatana!” Portlandin katolinen piispa karkoitti Antifaa kaupungista exorkismilla

Lauantaina 17. lokakuuta nähtiin Portalandin keskustassa, Oregonissa Yhdysvalloissa, erikoinen näky, jollaista nykyisin nähdään hyvin harvoin. Joukko ihmisiä käveli Pyhän Marian kirkosta läheiseen North Parkin puistoon piispan johdolla, ja suoritti kristillisen demonien-karkotus rituaaliin, exorkismin.

Piispa Alexander K.Sample ja 225 kaupungin katolisiin seurakuntiin kuuluvaa suorittivat uskonnollisen rituaalin, jonka tarkoitus oli karkottaa Porlandia jo neljä kuukautta riivanneet demonit. Kaupunki onkin näyttäytynyt uutiskuvissakin ”kuin demonien riivaavana”:  Ihmisiä on surmattu, poliiseja on loukkaantunut mielenosoituksissa, rakennuksia on poltettu, suosittuja muistomerkkejä -mm. Abraham Lincolnin patsas- on tuhottu, ja rauhallisten portlandilaisten elämää on häiritty tavalla, josta muutkin kuin uskovaiset kristityt käyttäisivät sanontaa saatanallinen.

”Kansalaislevottomuuksien jälkeen ja (presidentin-)vaalien aattona on paras hetki  kokoontua rukoukseen, etenkin täällä Portlandissa”, arkkipiispa Sample sanoi ennen tilaisuutta kertoo Catholic News Service (19.10.).

Länsi-Oregonin osavaltion katoliset olivat mukana puistossa pidetyssä rukouksessa videolähetyksen välityksellä. Facebookissa tilaisuus sai lähes 8000 katselukertaa.

”Maria, sinun poikasi on rauhan ruhtinas”, arkkipiispa sanoi polvistuessaan pyhän sakramentin eteen. ”Toisiko hän esirukoilusi kautta rauhaa kaupunkeihimme ja yhteisöihimme, olkoon hänen rauhansa hallitseva sydämessämme.” Rukous esitettiin englanniksi, latinaksi, espanjaksi, vietnamiksi ja tagalogiksi.

Kun viimeiset rukoukset oli kuultu, ja joukko palasi takaisin katedraalin portaille, Carolina Ruth Valdez Pyhän Tapanin kirkosta Kaakkois-Portlandista huusi ”Viva Cristo Rey!”  saaden yleisön mukaansa, ja katedraalin kellot aloittivat puolenpäivän merkkisoittonsa. Tapahtumaan osallistuneet kertovat Catholic Newsille katolisten olevan ihmisoikeuksien ja rauhan puolella, ja haluavan mellakoinnin ja tuhotöiden loppuvan kaupungissaan.

Näin siis viikko sitten Portlandissa. Kristillinen näkökulma on yksi tapa jäsennellä ympäröivää maailmaa, ja se tarjoama selitys sille käyttäytymiselle jota on nähty viime toukokuun jälkeen nuorilta amerikkalaisilta, on että nämä nuoret ovat Sielunvihollisen harhaanjohtamia ja riivaamia. Jos tarkastelemme heidän aikaansaannoksiaan, tämä käsitys ei vaikuta lainkaan virheelliseltä. Katsokaa itse:

BLM– ja Antifa-mielenosoittajien raivo kohdistuu viranomaisiin, kulttuurikohteisiin -mm. museoon- ja aivan tavallisiin ihmisiin heidän asuinkortteleissaan Portlandissa, Seattlessa, Chicagossa, New Yorkissa, kaikkialla Amerikassa, ja ilmiö on levinnyt myös Eurooppaan. Jos ei tämän kuukausia jatkuneen kollektiivisen mielenhäiriön takana ole ”Vanha Vihtahousu”, kuten kristityt meille kertovat, niin kuka sitten?

Lisää aiheesta:

Päivitystä:

Yhdysvallat: Antifa-mielenosoittaja söi symbolisesti Donald Trumpin

10 Comments

 1. Pekka Kemppainen
  24.10.2020 15:08

  Sitä minä vielä, että tämä ihme-ilmastokapina saattaa olla myös Saatanan aikaansaannos? Pitäiskö manaaja tilata? -Siinä menis samalla puolet ministereistäkin, veikkaan. Ja kaikki ev-lut. piispat, -ainakin Helsingin.

  Vastaa
  1. Kalergi-suunnitelma
   26.10.2020 16:43

   Juuri noin!
   Ja masinoitu matuinvaasion eurooppaan kantasuomalaisten ja muiden kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi:

   ”Suomen tuhoamisohjelma”, https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   ”EU-komissaari Schinas eduskunnan suuressa valiokunnassa: ”Solidaarisuus uudessa maahanmuutto- ja turvapaikkajärjestelmässä pysyvää ja pakollista””,
   https://www.kansalainen.fi/eu-komissaari-schinas-eduskunnan-suuressa-valiokunnassa-solidaarisuus-uudessa-maahanmuutto-ja-turvapaikkajarjestelmassa-pysyvaa-ja-pakollista/

   ”USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen”, http://whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

   ”Rohkea kirkonmies: ”Siirtolaisten pelastaminen Välimerellä ei ole kristittyjen velvollisuus””, https://www.kansalainen.fi/rohkea-kirkonmies-siirtolaisten-pelastaminen-valimerella-ei-ole-kristittyjen-velvollisuus/

   Brysselin politrukinvirkoja ja muita hillotolppia hamuavia suomalaisia maanpetturi-poliitikkoja ei kiinnosta, millaista matu-helvettiä he ovat valmistelemassa
   omalle jälkikasvulleenkin. Ohisalo: ”Turvapaikan hakeminen on perusoikeus” – myös kenenlle tahansa islamistiselle kurkunleikkaaja-barbaarille, joka muistaa taikasanan ”asylum” valtakunnanrajallamme. Noista maahamme tunkeutuneista käenpoikasista aiheutuu jo nykyisellään vähintään 3 miljardin euron vuosittaiset kustannukset, jotka joudutaan rahoittamaan paisuttamalla runsaan 100 miljardin euron ulkomaanvelkaamme.

   Vastaa
 2. K.Lehto
  24.10.2020 17:00

  Joku sorkka, tai kenties nokka, tässä taustalla kaiketi tuhisee.

  Vastaa
 3. Nestori Lundahl
  24.10.2020 17:50

  Tällä lähtee:
  CRUX SACRA SIT MIHI LUX
  NON DRACO SIT MIHI DUX
  VADE RETRO SATANA
  NUMQUAM SUADE MIHI VANA
  SUNT MALA QUAE LIBAS
  IPSE VENENA BIBAS

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   24.10.2020 18:58

   Toimiik tekstarina? Tiiän parikin pappia, joille vois lähettää.

   Vastaa
 4. HenkkaR
  24.10.2020 22:38

  Vau! Kristillisyydestä vihdoin saatu esiin vanhan liiton käytännöt, joilla on aiemminkin selvitty saatanan ikeestä. Viime aikoinahan kristillisyys on ”puhdistetussa” muodossaan vaikuttanutkin pitkään tuhoontuomitulta, kun ainoana keinona saatanan kanssa menettelyyn on ollut toisenkin posken kääntäminen.

  Ehkä suvakismin ylivalta on vihdoin poistumassa kristinuskostakin, samaa tahtia kuin se menettää hiljalleen asemiaan myös maallisessa tyyssijassaan – länsimaiden poliittisella kentällä.

  Vastaa
 5. pöh
  25.10.2020 02:11

  Toi huutava akka yhdellä videolla on kyllä aivan seinähullu.
  Jos on samanlaisia muutkin antifantit niin en ihmettele tuota tuhovimmaa..

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   25.10.2020 11:54

   Ei ole ainoa tapaus tiktokissa tai twitterissä. Vahva epäily herää, että jokin #saatanallinen juttu #riivaa niitä?

   Vastaa
  2. Huhhuh
   25.10.2020 12:08

   Joo katoin sen kans. Totaalisen sairas. Kuuluis hullujen huoneelle suljetulle osastolle.

   Paljonhan nyky vasemmistolaisilla on todettu mielenterveysongelmia ja sen kyllä niistä huomaa.

   Vastaa
   1. Pekka Kemppainen
    25.10.2020 13:37

    Tästä on kuullemma tutkimuskin, siis mentaalisista riskeistä vasemmiston naisilla. Uskoisin että suurin stressin aiheuttaja on vasemmiston kusipäiset miehet?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top