Poliisi ei aloita esitutkintaa eduskunnan pääsihteerin toiminnasta

Poliisille tehtiin syyskuussa 2018 tutkintapyyntö, jossa poliisia pyydettiin selvittämään, onko eduskunnan pääsihteerin syytä epäillä syyllistyneen rikokseen kahdessa virkanimitysasiassa. Lisäksi poliisia pyydettiin selvittämään, onko eduskunnan kanslian päällikkönä toimivan eduskunnan pääsihteerin tai muun henkilön syytä epäillä syyllistyneen rikokseen jättäessään väitetysti huomioimatta ilmoitukset epäasiallisesta kohtelusta.

– Poliisi on suorittanut esiselvityksen edellä mainituista asioista ja tehnyt sen perusteella päätöksen, ettei eduskunnan pääsihteeriä tai ketään muutakaan henkilöä ole syytä epäillä rikoksista, eikä poliisi siten aloita niistä esitutkintaa, toteaa rikostarkastaja Harri Saaristola Helsingin poliisilaitokselta.

Lähde: Helsingin poliisilaitos

1 Comment

  1. Jussi
    6.7.2019 05:03

    No eipä tietenkään. Rautapäähän USKALTAA tutkia vain alhaisessa yhteiskunnallisessa asemassa olevien rötöksiä. Muutenhan Rautapään kielenkärjen värikin muuttuisi varhaislapsuuden vaaleanpunaiseksi. Rautapään korkein moraalinen ohje on heiluttaa omia hihoja vain selektiivisesti valituissa alhaisen urariskin tapauksissa. Rautapään toistuvassa painajaisessa sotapoliisit/santarmit ja/tai mariinerit ovat yhteistyössä ja tarkkailijoina, tai riippumattomina, tutkimassa niitä rikoksia, jotka menisivät Rautapään hallussa suoraan paperisilppurilla korvattuun ö-mappiin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top