Poliisi etsii epäiltyjä sieppaajia Helsingissä (KUVAT)

Helsingin poliisin nuorisoryhmä tutkii epäiltyä törkeää vapaudenriistoa ja törkeää ryöstöä. Poliisi kaipaa yleisön apua kolmen henkilön ja ajoneuvon tunnistamiseksi. Katso kuvat epäillystä uutisen alapuolelta.

Tapaus sattui Itäkeskuksessa maanantaina 20. syyskuuta 2021. Epäillyt pakottivat 15-vuotiaan pojan henkilöauton kyytiin aseella uhaten ja anastivat häneltä omaisuutta. Poliisin tietojen mukaan teossa käytettiin oheisissa kuvissa näkyvää ajoneuvoa. Kyydissä oli tekoaikaan kolme epäiltyä, joista poliisin saamien tietojen mukaan yksi esiintyy tiedotteessa olevissa kuvissa.

Poliisi pyytää tietoja kuvissa olevasta henkilöstä ja ajoneuvosta. Lisäksi vihjeitä kaivataan kahdesta muusta epäillystä.

 • Kuvissa näkyvä epäilty on noin 16–18-vuotias poika. Hän on hoikka ja noin 185–195 senttimetriä pitkä. Iho on tumma, ja hänellä oli tekohetkellä pieni parta sekä vähän viiksiä. Hiukset olivat lyhyet, tummat ja kiharat. Yllään hänellä oli harmaat Nike-merkkiset verkkarihousut, mustat tai valkoiset kengät ja takki, jossa oli mustaa, violettia, tummanvihreää ja tummansinistä.
 • Toinen epäilty on noin 16–17-vuotias poika. Hän on pituudeltaan noin 175-senttinen. Poliisin saamien tietojen mukaan hän on mahdollisesti kurdi- tai arabitaustainen. Hiukset olivat mustat ja kiharat ja ulottuivat silmien kohdalle. Silmienväri on sininen. Tekohetkellä hän oli pukeutunut mustiin vaatteisiin, valkoisiin Niken kenkiin ja päässä oli huppu tai pipo.
 • Kolmas epäilty on myös noin 16–17-vuotias poika. Hän on ruumiinrakenteeltaan roteva ja noin 180–185 senttimetriä pitkä. Iho on tummahko ja silmät tummat. Hän oli pukeutunut mustiin housuihin, mustaan takkiin ja mustaan pipoon.

Tiedot epäillyistä ja autosta pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai nuorisoryhmän päivystyspuhelimeen 0295 471 200 (ma–su klo 8–16). Poliisi kiittää yleisöä avusta jo etukäteen.

6 Comments

 1. Ainakin tuolla on työllistävä vaikutus:(
  29.10.2021 17:20

  Jotenkin saattoi arvata. Suomi on pian Ruotsi 2. Pitää olla totaalinen idiootti kannattaessaan monikulttuurisuutta.

  Vastaa
 2. Tehdäänkehitysmaayhdessä
  29.10.2021 17:45

  Niket, auto ja bensat by Kela goldcard

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   29.10.2021 18:25

   Mitenkään ihailematta tapaa, jolla Venäjä reagoi ”mustien leskien” terrori-iskuun Beslanissa, joudun myöntämään, että äärirajan tullessa vastaan muuta ei ole jäljellä.

   Vastaa
 3. Obelix
  29.10.2021 18:44

  ” Pitää olla totaalinen idiootti kannattaessaan monikulttuurisuutta.” Joo, ihan tulee mieleen eräs hyväntahtoisen touhukas demari, hra nro. 47, joka matkalla äänestyspaikalle kritisoi jyrkin sanakääntein monikulttuurisuutta. Mutta matkallaan parkkipaikalta äänestyskoppiin hän unohti_autuaasti_ jyrkät mielipiteensä monikulttuurisuudesta, koska ”salama kirkkaalta taivaalta” muistutti häntä siitä kaikkein oleellisimmasta: Vasemmisto-enemmistö eduskunnassa kuulemma takaa hänen etunsa kaikkivoivan työväenliikkeen vaikutusvallasta tässä yhteiskunnassa – riippumatta siitä, että nykyinen elitistinen, viherkultturelli uusvasemmisto-enemmistö toimii joka saralla monikulttuurisuuden takuumiehenä Suomessa ja, että nykymuotoinen, absurdi ay-liike on duunarin kannalta pelkkä lapanen.

  Vastaa
 4. Esa Laukkanen
  29.10.2021 19:13

  Niin, että toista kuukautta annettiin aikaa kadota. Tapahtui syyskuussa.

  Vastaa
 5. juha II
  30.10.2021 00:11

  ”Silla lailla!” – sanoi Tarvajärvi.

  EEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII…!!! ”Ei saa puhua yuolla tavalla!” ”Ole HILJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

  ”Suomi EI ole Ruotsin tiellä.” ”Koronaaaaaaaaaaaaa… Auringon pilkuuuuuuuuuuuuuuuttt…”

  Taponen: Sieppaajat olivat äääääääääääääääärrrrrrrrrrrioikestolaisia!!!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top