Poliisi etsii Keravalla kaupan ryöstänyttä hujoppia

Keravalla Ahjontorilla sijaitseva kauppa ryöstettiin eilen, sunnuntai-ilta klo 21:14, teräaseella uhkaamalla. Kukaan ei loukkaantunut tapauksen yhteydessä. Epäilty tekijä sai saaliikseen rahaa ja tupakkatuotteita.

Kuvassa näkyvä epäilty tekijä on noin 185-190 cm pitkä ja hänellä oli tekohetkellään yllään tumma/musta huppari ja housut, vihreä pipo sekä kasvoillaan aurinkolasit ja kirjava huivi, jossa valkoisia pääkallon kuvia. Toiseen valvontakameran kuvaan on tallentunut epäillyn käyttämien kenkien pohjan väriksi punainen. Teon jälkeen epäilty tekijä poistui kaupasta läheisen Koukkukujan suuntaan, kerrostalojen väliin.

Tapausta tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa ryöstönä. Poliisi kaipaa yleisön apua kuvassa näkyvän, epäillyn tekijän, tunnistamiseksi. Kaikki tapaukseen liittyvä tieto pyydetään ilmoittamaan poliisin vihjenumeroon: 050 456 3471.

1 Comment

  1. Parempia kuvia
    7.7.2020 08:03

    Sitä minä vaan aina ihmettelen että nuo kuvat joita julkaistaan, niistä en ainakaan minä osaa sanoa juuta enkä jaata. Ja usein kun ei tekijöitä tavoiteta, niin sitten julkaistaan tarkempia kuvia. Kuten Seinäjoen koruvarkaudestakin. Miksei heti ensimmäisellä kerralla julkaista tarkempia kuvia? Aika on se ratkaiseva tekijä ja jos kavereilla on parikin päivää aikaa piiloutua tai lähteä maasta pois, niin se oli sitten siinä. Seinäjoeltakin on lyhyt matka Vaasan aamulauttaan ja Ruotsin puolelle. Tai vaikka autolla ajaen rajan yli.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top