Poliisi etsii Salen ryöstäjää Kuopiossa

Kuopiossa Linnanpellon kaupunginosassa, Juhani Ahonkadulla sijaitseva Sale ryöstettiin perjantaina hieman ennen kahta iltapäivällä.

Ryöstön yhteydessä henkilökuntaa uhattiin teräaseella ja teräaseen käyttö jäi uhkausasteelle.

Tekijä ehti poistua paikalta ennen poliisin tuloa. Tekijää ei ole vielä tavoitettu maanantai aamuna, kerrotaan poliisista Extralle.

Poliisi etsii nyt tekijää valvontakameran kuvien avulla ja pyytää yleisöltä vihjeitä. Tekijä on nuorehko mies, n.170 cm pitkä ja hänellä oli vaatetuksena viininpunainen huppari, punainen pipo ja musta Nort Face -merkkinen takki. Hänellä ei ollut kasvoissa viiksiä eikä partaa, eikä hänellä ollut tatuointeja tai lävistyksiä näkyvillä kohdilla.

Poliisi julkaisee tekijän kuvan ja toivoo kansalaisilta vihjeitä tekijän henkilöllisyydestä Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

1 Comment

  1. Johan Anders Johansson
    4.12.2019 19:07

    Arvon ”poliisi” etsikööt itse rosvonsa, kun kerran palkankin siittä savat, ainakin virallisesti. Voin tosiaan antaa hyvän vihjeen ”poliisille”: Kaupan ryöstänyt henkilö ei ole poliisilaitoksen kahvihuoneessa jossa te itse niin mielellään vietätte kaiken työajan, vaan vallan muualla. Ryöstäjä saattaisi ehkä löytyäkkin jos homman eteen arvon ”poliisi” tekisikin jotain eikä sysäisi töitänsä sivullisille.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top