Poliisi hävittää nuorten viinoja tänäänkin Järvenpäässä

Poliisin jokaviikonloppuinen urakka on tehty tänään perjantaina Järvenpäässäkin: Nuorten viinat on kerätty pois.

Kinnarin koululla Järvenpäässä poliisipartio on löytänyt nuorilta alkoholijuomia.  Juomat on hävitetty lain edellyttämällä tavalla: Paikallaolleet eivät olleet ikänsä puolesta oikeutettuja niiden hallussapitoon. Poliisi tarkkailee tilannetta koulun ympäristössä.

Emme saaneet tähän sisäministerin kommenttia, –twitterillä yritimme. Epäilyyn ylimitoitettujen keinojen käytöstä ei kuitenkaan ole perusteltua aihetta. Poliisille toivotan työn iloa! 

4 Comments

 1. Juha6
  10.10.2020 08:01

  Heh. Eiköhän punakylissä asuva nuoriso opi pian käyttämään huumeita.. kun tarpeeksi koulutetasn.. Luulisi Järvenpäästä löytyvän paimentolaisia joilta saa heroiinia.. tai ehkä kannattaisi aloittaa khatilla tai hashiksella.. niitäkin löytyy kyllä esim maahanmuuttaneelta Orpon & Sipilän työvoimareserviltä eikä niiden käytöstä Ohisalon mukaan pitäisi rangaista

  https://yle.fi/uutiset/3-11044373

  Järvenpään valtuusto näyttäisi olevan vasemmisto voittoinen.. vihervasemmiston aisankannattajat.. siis kommunistinen kokoomus sai viime vaaleissa eniten ääniä.

  Vastaa
 2. Puolueeton
  10.10.2020 09:08

  Aika erikoinen uutinen. Miten toinen rikokseen osallistuja vapautetaan, jos kerran pari olisi rikoksen tehnyt? Vapautetaanko myös toinen? Jos pari ei olekaan rikokseen syyllistynyt, kuinka kauan voi tehdä propagandaa persuja vastaa? Tai oliko sittenkin vain yksi tekijä?

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   10.10.2020 11:27

   Varmaankin liittyy edelliseen uutiseen? Mahdollisesti Ala-Tuuhosen osuus rikoksesta on alkuperäistä käsitystä vähäisempi? Sekin, että on tiennyt mitä kaveri aikoo tehdä, on todistettava oikeudessa. Tai sitten avuliaisuus rikoksen selvittämisessä on palkittu?

   Vastaa
 3. juha II
  10.10.2020 15:52

  Tyypillinen ämmä ja kun siihen vielä lisätään äärivasemmistolaisuus + feministi. Lopputulos ei voi olla muuta kuin ”kilpeensä vetäytynyt kilpikonna”, jolla ei ole minkäänmoista toleranssia!

  Eihän lehden toimitus nyt sentään ”aitan ovea kolkutellut”!

  Silloin sen voi torjuvasti loksauttaa hakaan, jos ”ylkä” ei miellytä. Mutta EI politiikassa näin toimita. Punaviher-vassari-feministit ovat todella pikku-kersamaista porukkaa!

  Ennen maailma oli edes jotesankin sivistynyt. Kun kylmän sodan aikana Yhdysvaltain ja Neuvostoliiton johtajat tapasivar toisensa. He KÄYTTÄYTYVÄT eivätkä repineet silmiä toistensa päistä kuin raivotautiset koirat!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top