Poliisi: Tampereella kadonnut 12-vuotias löytynyt

Sisä-Suomen poliisi tutkii 12-vuotiaan tytön katoamista Tampereen Hervannassa perjantaina 12.6, aamulla. Päivitys: Tyttö on löytynyt, poliisi kiittää vihjeidenantajia.

 • Tyttö on hoikka, 150-160 cm pitkä,
 • mustat Niken lenkkarit, muusta vaatetuksesta ei ole tietoa.

Tyttö liikkunut mahdollisesti ainakin Tampereen ja Nokian alueella. Tyttöön liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan pikaisesti tutkijalle, puhelin 0295445578, tai sähköpostilla heikki.jarnstrom@poliisi.fi. Tiedote päivätty 13.06.2020 klo 12.05.

Poliisi ilmoittaa Kauhajoella kadonneen lapsen löytyneen. Uusi katoaminen Espoossa:

2 Comments

 1. Kaupunkien rikolliset
  15.6.2020 20:47

  Mietin tätä 21v tyttöä. Mitähän sen päässä liikkui? Ei 12 vuotiaan paikka ole yksin hortoilla väliä Hervanta Nokia ja viettää aikaa Tampereella tai kavereiden kanssa. Kaikki katastrofin ainekset olivat kasassa. Onkohan tämä niitä nuoria jotka ovat ”aikuisia” ja vanhemmille huudetaan niin kauan että saadaan oma tahto läpi? Ikvä kyllä, kovassa maailmassa ei huutokaan auta jos ymprillä seisoo viisi parikymppistä henkilöä jotka ovat päättäneet pitää vähän hauskaa. Ja esittävät asian joko nyrkein tai teräasein.

  Ei sitten vissiin ole vanhemmille tullut mieleen kertoa tytölle millaisessa maailmassa asutaan? Tänään juuri keskustelin erään Tampereella 2000 luvun alussa opiskelleen henkilön kanssa. Hän sanoi että Helsinki on todella vastemielinen paikka. Sielä ei uskalla edes keskustan asematunnelissa kulkea pimeän tullen. Tampereella sentään 2000 alussa uskalsi. Eikä sielä ollut räkimistä eikä tönimistä tarkuvarkaiden puolelta.

  Mutta ei hänkään ole vissiin käynyt viimeaikoina Tampereen kaupungissa. Meno on muuttunut rajusti sitten 2015. Eikä ainakaan minusta parempaan suuntaa. Pääkaupunkiseudulle minua ei saisi millään enkä onneksi asu edes Tampereella. Sääli niitä jotka asuvat.

  Vastaa
  1. Valeoikeuden valetuomarin huostaanottopäätös
   16.6.2020 21:49

   Kaveri jenkeissä kertoi just, että hänen tuttavansa ”antoi pojan kasvaa vapaasti kukoistukseen” eli ei vaivautunut lapsensa vuoksi. No lapsi on nyt jo täysi-ikäinen ja isänsä soitti lähettävänsä nyt huumeongelmaisen poikansa kaverilleni asumaan ”auttajaksi”. Ei kiitos – oli vastaus tarjoukseen.

   Suurin vaara ei kuitenkaan ole katujen nuoriso, vaan organisoidusti toimivat valkokauluspedofiiliseurat. Jenkeissä on paljastettu muttei julkaistu, maailman suurin lapsikauppaverkosto, jonka organisaatio hipoo mielikuvituksen rajoja. Noin 10-20 ”lastensuojelun” aluepistettä kuuluu samalle ”lakimiehelle”. Pisteitä luullaan valtiollisen lastensuojelun osaksi, mutta ne ovatkin täysin yksityisiä toimistoja. Niiden asioita hoitaa valelakimies, joka pyörittää valeoikeudenkäyntejä. Valeoikeus määrää lapsen huostaanoton, jos vanhemmat ovat liian köyhiä maksamaan oman asianajajan…

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Scroll to top