Poliisi kaipaa havaintoja mökkipaloista Rautalammilla ja Tervossa

Lauantain ja sunnuntain välillä on tapahtunut kaksi kesäasuntojen paloa. Kohteet sisjaitsevat lähellä toisiaan ja niitä epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Lauantaina 25.1.2020 klo 20:05 aikaan tuli Hätäkeskukseen ilmoitus, jonka mukaan Rautalammilla Saikarintiellä palaa kesämökki. Mökki sijaitsee Niiniveden rannassa noin 600m Säynätsalmen sillalta Tervon suuntaan. Pelastuslaitoksen mennessä paikalle, oli kesämökki palanut jo lähes kokonaan. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Henkilövahinkoja ei syntynyt.

Sunnuntaina 26.1.2010 klo 02:56 aikaan tuli Hätäkeskukseen ilmoitus, jonka mukaan Tervossa Pukkilansalmentiellä palaa kesämökki. Pelastuslaitoksen mennessä paikalle, oli kesämökki palanut jo lähes kokonaan ja romahtanut. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Henkilövahinkoja ei syntynyt.

Paloja tutkitaan törkeinä vahingontekoina. Poliisi pyytää havaintoja ajoneuvoista ja henkilöistä, jotka on nähty palopaikkojen läheisyydessä. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa soittamalla poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettämällä tiedot sähköpostin kautta vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top