Poliisi kaipaa havaintoja, Neljä autoa paloi ja viiteen tuli vaurioita torstain ja perjantain välisenä yönä Matinkylässä

Neljä autoa paloi korjauskelvottomaksi ja viiteen autoon tuli vaurioita tulipalon aiheuttaman lämpövaikutuksen johdosta Matinkylässä torstain vaihduttua perjantaiksi.

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Sepetlahdentiellä sijaitsevalla parkkipaikalla tapahtunutta paloa tuhotyönä.

Poliisi tutki yöllä alueen koirapartion avulla, mutta rikoksesta epäilty jäi toistaiseksi kadoksiin. Rikospaikkatutkinta Matinkylässä jatkuu tänään.

Mikäli alueen asukkailla tai parkkipaikan läheisyydessä liikkuneilla henkilöillä on havaintoja tapahtuneesta, pyytää poliisi ilmoittamaan havainnot vihjepuhelimeen numeroon 0295 413 031 tai sähköpostiin vihjeet.espoo(at)poliisi.fi.

4 Comments

 1. Nestori Lundahl
  10.5.2019 09:28

  Alkaa sama meno kuin Ruotsissa.

  Vastaa
  1. Tehdäänkehitysmaayhdessä
   10.5.2019 14:35

   Monikulttuurisuus on rikkautta…rikkautta…rikkautta……………..No,ainakin otamme vähintään 3,2 miljardia/vuosi velkaa monikulttuurisuuteen (Pauli Vahteran blogi) yksityisiltä (((bankstereilta))), jotka luovat rahat tyhjästä. Ne velat maksetaan kuitenkin reaaliomaisuudella(kansallisomaisuudella) ja henkilökohtaisella työpanoksella. Valtio ottaa myös velkaa SINUNKIN henkilökohtaista omaisuuttasi vastaan.

   Vastaa
 2. Patriootti
  10.5.2019 09:29

  Juice – ”Allahi tuli kylään”

  😀

  Vastaa
 3. Minä
  11.5.2019 10:39

  Jos poliisi keskittyisi heti kättelyssä etsimään tekijöitä sellaisista, jotka näkyvät pimeässä huonommin, niin olisi helpompaa löytää, kun kohderyhmä olisi pienempi. Vaikuttaa ruotsi-ilmiöltä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top