Poliisi kaipaa havaintoja – tulipalojen sarja sunnuntaina Nokialla

Nokialla syttyi sunnuntaipäivän 25.4.2021 aikana kolme tulipaloa, joita on syytä epäillä tahallaan sytytetyiksi.

Poliisi ja pelastuslaitos saivat tehtävän ensimmäiselle palopaikalle 25.4.2021 klo 14 aikoihin Lintuniemenkadulle. Nokian tehdaskiinteistön kuorimon käytöstä poistetun kuljettimen lattia oli sytytetty tuleen. Pelastuslaitos oli sammuttanut alkavan palon. Asiaa tutkitaan vahingontekona.

Seuraavasta palosta ilmoitettiin 25.4.2021 klo 20.10. Pelastuslaitos ja poliisi hälytettiin Ruskeepäänkadulle, missä käytöstä poistetun päiväkodin ilmastointikanavista ilmoitettiin tulevan savua. Savunmuodostus oli runsasta, mutta liekkejä ei näkynyt. Paikkatutkinnan perusteella voitiin tapahtumapaikalle todeta, että rakennukseen oli tunkeuduttu sisään ovi rikkomalla. Palopesäkkeitä oli rakennuksen sisällä useammassa paikassa. Asiaa tutkitaan tuhotyön yrityksenä.

Kolmannen kerran pelastuslaitos ja poliisi hälytettiin Harjuniityn koululle 25.4.2021 klo 20.15. Koulun pihapiirissä olevat kaksi konttia paloivat ilmiliekeillä. Konttien välissä oleva katos roskakoreineen tuhoutuivat palossa ja kontit kärsivät vaurioita. Asiaa tutkintaa vahingontekona.

Henkilövahingoilta vältyttiin ja aineelliset vahingot jäivät suhteellisen pieniksi.

Poliisi ei osaa ottaa tässä vaiheessa kantaa liittyvätkö palot kesällä 2020 tapahtuneiden tulipalojen sarjaan.

Tapahtumille ei ole silminnäkijöitä ja poliisi pyytää kansalaisia ilmoittamaan havainnoistaan Nokian poliisiasemalle p. 0295 445 888 tai sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

1 Comment

  1. juha II
    26.4.2021 21:03

    Niin. Kuinka ollakaan. Poliisilla olisi aivan oikeitakin rikoksia tutkittavanaan kuin sen sijaan toteuttaa sisäministerinsä perfersioita, jotka viittaavat dominaan!!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top