Poliisi kaipaa tietoja Joensuun Prisman murtoon liittyen erityisesti majoitusta tarjoavilta

Poliisi on saanut jonkin verran lisää vihjeitä eilen julkaistun tiedotteen ja kuvien julkaisun jälkeen liittyen Joensuun Prisman murtoon, joka tapahtui 10.3.2020 aamuyöstä.

Yhden silminnäkijähavainnon mukaan poliisin julkaisemassa tiedotteessa ollutta Skoda Fabiaa vastaavan näköinen auto on ohittanut hänet Joensuun Enossa Paukkajan kohdalla huomattavan kovaa vauhtia 10.3.2020 klo 04:15 aikoihin. Auto oli jatkanut matkaansa Uimaharjun suuntaan. Matka Joensuun Prismalta Paukkajalle ja ajankohta huomioiden on syytä olettaa, että silminnäkijä on tehnyt havainnon juuri Prisman murron tekijöiden autosta.

Tekotapa huomioiden on todennäköistä, että Joensuun Prisman murron tekijät ovat tiedustelleet murtokohdetta etukäteen ja suunnitelleet tekonsa huolellisesti. Tämän vuoksi on mahdollista, että tekijät ovat majoittuneet Joensuun seudulla ennen tekoa. Poliisi käy parhaillaan läpi majoitusliikkeitä. Majoittuminen on voinut tapahtua myös yksityisten majoituksessa, esimerkiksi vuokramökeillä. Tämän vuoksi poliisi pyytää majoitusliikkeitä ja yksityisiä vuokranantajia ilmoittamaan poliisille, mikäli viimeisen viikon sisään heillä on ollut majoittuneena henkilöitä, jotka ovat olleet liikkeellä aiemmassa tiedotteessa julkaistulla sinisellä Skoda Fabia-merkkisellä farmariautolla.

Havainnot voi ilmoittaa asiaa tutkivan rikospoliisin numeroon 029 545 5268, sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455. Myös muut havainnot teosta ja tekijöiden käyttämästä autosta ovat edelleen tervetulleita.

https://www.extrauutiset.com/tiistaisen-joensuun-ryoston-tekijat-yha-hatkassa/

1 Comment

  1. Kojelautakamerat
    12.3.2020 10:28

    Jotenkin vaikuttais siltä että tuo yksin kuvassa oleva henkilö voisi olla nainen. Vartalon mittasuhteet viittaavat siihen. Vain käsivarsien paksuus ja se että kumartaa eikä kyykistä puhuvat vastaan. Mutta toisaalta, onhan niitä miehisiäkin naisia.

    Niin… Se kojelautakamera olisi tallentanut videon kovaa ajavasta autosta. Sen jälkeen olisi ollut helppo katsoa rekisterinumero. Ja ehkä toistenkin autojen ojelautakamerat olisivat saaneet kasvot talteen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top