Poliisi kaipaa yleisövihjeitä kahteen Kuopiossa tapahtuneeseen ryöstöön

Poliisi pyytää yleisöltä tietoja ja havaintoja kuvissa olevien tekijöiden tunnistamiseksi.

Sunnuntaina (21.4.) klo 17:45 ryöstettiin Kuopiossa osoitteessa Särkiniementie 10 sijaitseva Sale Särkiniemi. Kasvonsa huivilla peittänyt mies oli tullut kaupan aukioloaikana kassalle ja vaatinut kassatyöntekijältä rahaa pitäen kädessään teräasetta. Mies oli saanut saaliikseen rahaa ja poistunut teon jälkeen, ennen poliisien saapumista. Ryöstäjä oli 18-30 -vuotias mies, jolla oli yllään sininen huppari, siniset farkut ja kasvojen edessä musta huivi, jossa oli valkoisia kuvioita. Paidassa oli valkoinen Lee Cooper teksti.

Sunnuntaina ryöstettiin Kuopiossa toinenkin myymälä. Osoitteessa Poukamankatu 6 sijaitseva K-market Pihlajalaakso. Juuri ennen kaupan sulkemista, klo 21:56, oli sisään tullut kaksi nuorta kasvonsa naamioinutta henkilöä. Henkilöt olivat varustautuneet lyömäaseilla ja yrittäneet anastaa rahaa, mutta kassatyöntekijä oli saanut sen estettyä. Henkilöt olivat saaneet saalikseen muuta omaisuutta ja poistuneet paikalta ennen poliisien saapumista.

Tapauksia tutkitaan ryöstöinä. Tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisille soittamalla vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top