Poliisi on ottanut kiinni miehen, jota epäillään Isoon Omenaan kohdistetusta uhkauksesta

Poliisi on ottanut kiinni nuorehkon miehen, jonka epäillään kirjoittaneen TOR-verkossa julkaistun kauppakeskus Ison Omenaan kohdistetun uhkaustekstin. Häntä epäillään tässä vaiheessa laittomasta uhkauksesta. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja tiedottaa tutkinnan etenemisestä, kun se on mahdollista.

Kuten poliisi aiemmin tänään tiedotti,

TOR-verkossa 1.5. julkaistu uhkaus kauppakeskusta kohtaan

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoi Twitterissä 1.5, että espoolaiseen kauppakeskukseen on kohdistettu uhkaus. Poliisin tämän hetkisten tietojen mukaan mikään ei viittaa siihen, että asukkaiden tai alueen muiden toimijoiden tulisi välttää joitakin paikkoja tai jättää jotain tekemättä uhkauksen vuoksi.

Tutkinnanjohtaja Teemu Värtisen mukaan poliisi tutkii asiaa laittomana uhkauksena. Rikosnimike tarkentuu tarvittaessa tutkinnan edetessä.

Värtisen mukaan uhkauksessa mainittu kauppakeskus on Espoon Matinkylässä sijaitseva Iso Omena. Poliisi on ollut aktiivisesti yhteydessä kauppakeskuksen johdon kanssa välittömästi uhkauksen tultua ilmi.

Poliisin tämän hetkisten tietojen perusteella kauppakeskuksessa ja sen yhteydessä olevissa muissa toimipisteissä, kuten kirjastossa, on turvallista asioida normaaliin tapaan.

– Partiomme liikkuvat tulevina päivinä Espoon kauppakeskuksissa. Tämä on osa arkista päivittäistä yhteistyötä, jota teemme kauppakeskusten kanssa, kertoo tutkinnanjohtaja Värtinen.

Hätäkeskuslaitos ja poliisilaitokset ovat saaneet yleisöltä runsaasti vinkkejä asiaan liittyen eilisen ja tämän aamun aikana.

– On hyvä, että yleisön kynnys ottaa viranomaisiin yhteyttä tällaisen asian tiimoilta, on matala, Värtinen sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top