Poliisi otti kiinni puukko kädessään hilluvan miehen Vaasassa

Tänään 1.7. kello 10 -aikaan tuli poliisille hätäkeskuksen kautta ilmoitus miehestä, joka kävelee veitsi kädessään Opistokadulta Vaasan keskustan suuntaan.

Poliisipartio tavoitti miehen Vaasanpuistikon ja Ratakadun risteyksessä. Mies ei totellut poliisin käskytystä, vaan jatkoi juosten Ratakatua pitkin veitsi kädessään ja kääntyi Ratakadulta Klemetinkadulle. Kaduilla tuli jatkuvasti ihmisiä vastaan. Ajurinkadun risteyksessä poliisipartio sai poliiisikoiran avustuksella otettua miehen kiinni. Miehellä oli vielä kiinnioton yhteydessä veitsi kädessään.

Poliisi pyytää miestä kohdanneita ihmisiä ottamaan yhteyttä sähköpostitse, vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi, ja kertomaan lyhyesti tapahtumasta.

Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa laittomana uhkauksena, pahoinpitelyn yrityksenä ja niskoitteluna poliisia vastaan.

3 Comments

 1. p.grandell
  1.7.2020 17:32

  nonnii…yön timppahan se siinä pinkoili…sitä tulee vielä paljon murheita näistä ”raketti-insinööreistä” kun kaikki 40 000 kerralla rupeevat p-hippasille, mitähän se meidän fiksu sisäministeri nyt tuohonkin lausuisi. kyllä meidän nyt feminismin nimissä ja eun ja yk jne….ziisus tätä sirkusta.. on tää kauhee painajaista…

  Vastaa
  1. Perkele
   1.7.2020 19:41

   ei tullu taaskaan üllatuksena, että oli k.kuski 👍

   Vastaa
 2. toni lajos
  2.7.2020 08:09

  Pakoon yrittävän rohkeus oli varissut Välimeren suolaiseen aallokkoon, paratiisin ihanuuteen haluavat juoksevat virkavaltaa kohden, jolloin poliisin täräyttää kuulan kalloon, jolloin se ikuinen ihanuus alkaa, ja meillä hiukan helpottaa, ainakin yksi ryysyläinen on poissa…ikuisesti.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top