Poliisi pyytää havaintoja – Heikki Kotilainen on edelleen kateissa (kuva)

Viime viikolla keskiviikkona 20.1.2021 Joensuussa kadonneeksi ilmoitettu Heikki Kotilainen on edelleen kateissa.

Poliisi ei ole saanut vihjeitä tai havaintoja, jotka olisivat merkittävästi edesauttaneet Kotilaisen löytämisessä.

Kotilainen katosi kaverinsa asunnolta Joensuun Noljakasta Väinöläntieltä perjantain 15. – lauantain 16.1.2021 välisenä yönä. Kotilainen oli ilmoittanut jäävänsä kaverinsa luokse yöksi, mutta aamulla kaveri huomasi Kotilaisen poistuneen yön aikana asunnosta. Kotilaisella on asunto noin 200 m päässä Erkinpellontiellä, mutta hän ei juurikaan majaillut kyseisessä osoitteessa vaan asui vakituisesti Karsikossa. Kotilainen liikkui aktiivisesti kävellen Noljakan ja Karsikon väillä. Alkoholilla ei poliisin tiedon mukaan ole osuutta Kotilaisen katoamisessa. Katoamisyönä Joensuussa oli kylmä yö, pakkasta oli – 25 astetta.

Heikki Kotilainen on pituudeltaan 175 – 180 cm pitkä, vartaloltaan vankkarakenteinen ja hänellä on tiettävästi ollut katoamishetkellä yllään musta harmaareunainen pipo, harmaat collegehousut, raidalliset Adidas-lenkkarit sekä selässään ruskea kangasreppu. Lisäksi Kotilaisella oli yllään musta hupullinen puolitakki, jossa vetoketju. Tiedotteen liitteenä tuore kuva Kotilaisesta.

Kaikki Kotilaisen katoamiseen mahdollisesti liittyvät havainnot tai vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top