Joensuussa maanantaina kadonnut mies on löytynyt, poliisi kiittää yleisöä vihjeistä

Maanantaina Pohjois-Karjalan keskussairaalasta
kadonneeksi ilmoitettu mies on löytynyt tänään
keskiviikko-aamuna, ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitos. Yleisöhavainnoilla oli ratkaiseva merkitys Heiskasen löytymisessä. Poliisi kiittää ilmoittajia ratkaisevista havainnoista.
Asiasta ei ole tarpeen tiedottaa julkisuuteen tämän enempää. (Päivitys 08.04.)

Poliisi sai hätäkeskuksen kautta tänään tiistaina 7.4.2020 ilmoituksen, jonka mukaan vuonna 1941 syntynyt Pentti Heiskanen on kadonnut.

Heiskanen on viimeksi nähty Pohjois-Karjalan keskussairaalalla maanantai-iltana 6.4.2020 noin klo 18 aikaan. Heiskanen oli poistunut keskussairaalan tiloista etukäteen ilmoittamatta. Poliisilla, terveydenhuoltoviranomaisilla ja Heiskasen läheisillä on huoli Heiskasen tämän hetkisestä tilasta huomioiden hänen ikänsä ja terveydentilansa.

Pentti Heiskanen asuu Heinävedellä eikä poliisin tietojen mukaan tunne Joensuun kaupunkia kovin hyvin. Hän on 172 cm pitkä, vartalonrakenteeltaan hoikka (70 kg) ja hänellä on lyhyet ruskeat hiukset, jotka ovat ohimolta harmaantuneet. Heiskasella on yllään musta Haglöfs-merkkinen ulkoilupuku ja musta lippahattu. Heiskasen mukana oleva matkapuhelin on tällä hetkellä suljettu.

Poliisin julkaisema kuva Heiskasesta.

Asiassa ei epäillä rikosta, poliisi hoitaa tapausta kadonnut henkilö -nimikkeellä.

Poliisi pyytää kansalaisilta kaikkia mahdollisia havaintoja Pentti Heiskaseen liittyen. Akuutit havainnot Heiskasesta pyydetään ilmoittamaan suoraan hätäkeskukseen. Aiemmin tehdyt havainnot Heiskasen tuntomerkkeihin sopivan henkilön liikkeistä pyydetään ilmoittamaan suoraan asiaa hoitavalle rikostutkijalle puh: 029 545 6461 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top