Poliisi pyytää havaintoja Tampereella tapahtuneeseen epäiltyyn pahoinpitelyyn

Poliisi selvittää edelleen, mitä tapahtui 35 -vuotiaalle miehelle hänen ollessaan lenkillään Tampereen Rautaharkon läheisyydessä viime kesäkuussa.

Ulkopuolinen henkilö löysi miehen Muuntajankatu 8 kohdalta sekavan oloisena ja hänet toimitettiin sairaalaan. Sairaalassa miehellä todettiin päävamma, mikä lääkärin mukaan on todennäköisesti aiheutettu ulkoisella väkivallalla. Mies on jo kotiutunut sairaalasta mutta päävamma on ollut vakava ja siitä on jäänyt pysyvä vamma.

Mies muistaa lähteneensä 26.6 klo 19 aikaan Muuntajankadulta lenkille ja hänet löydettiin Muuntajankadulta reilun tunnin päästä vähän yli klo 20.

Mies ei ole pystynyt kertomaan poliisille, mitä hänelle on lenkin aikana tapahtunut. Hän kertoo lähteneensä tavanomaiselle lenkilleen Muuntajankadulta mutta muuta hän ei osaa sanoa.

Hänen lenkkireittinsä kulkee Muuntajankadulta junaradan vierustaa Veturikatua etelään jatkaen Varikkokatua Lempääläntielle. Lempääläntien vierustaa on jatkettu moottoritien yli Koivistonkylän Prisman ohitse kohti Tampereen keskustaa. Koivistontien kohdalta lenkki jatkunut moottritien alitse kulkevan alikulun kautta Savikontielle ja siitä edelleen Rautaharkonkadulle ja Muuntajankadulle.

Lenkki on kuvattu liitteenä olevaan karttapohjaan.

Poliisi ei ole saanut selvityksissään selvyyttä asiaan. Poliisi pyytää asiasta tietäviä tai havaintoja tehneitä ilmoittamaan niistä joko puhelinnumeroon 02954 45890 tai sähköpostiin keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Katso kartta poliisin sivuilta: https://www.poliisi.fi/instancedata/prime_product_julkaisu/intermin/embeds/polisenaxwwwstructure/75679_reitti.png?18a6f78f1b46d688

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top