Poliisi pyytää yleisön havaintoja: Ryöstön yritys Paraisilla

Naisen kimppuun hyökättiin sunnuntai-iltapäivänä Kirjalassa Paraisilla.

Sunnuntaina n. klo 17 Paraisilla Skråbbontiellä nuori nainen oli lenkillä. Hänen takaansa juoksi mies, joka hyökkäsi naisen kimppuun ja raahasi tämän metsään. Nainen onnistui puolustautumaan niin, että mies otti ainoastaan naisen kännykän ja kuulokkeet ja lopetti tekonsa. Puhelimen mies oli heittänyt takaisin naiselle, mutta kuulokkeet hän vei mukanaan. Mies poistui metsään. Kuulokkeet löytyivät kuitenkin myöhemmin metsästä.

Mies oli n. 20-30-vuotias, n. 190 cm pitkä, tummahiuksinen ja ruskeasilmäinen. Hän oli pukeutunut valkoiseen hihattomaan paitaan, vihreisiin shortseihin ja vihertävänkeltaisiin lenkkareihin.

Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja tekijästä Paraisten poliisiaseman päivystykseen, p. 0295 446 710.

Poliisin päivitys 19.4.2021 16:11: ”Paraisten Kirjalassa tapahtuneen ryöstön tutkinta etenee. Lounais-Suomen poliisi uutisoi aiemmin tänään maanantaina, että Paraisilla tapahtui viime sunnuntai-iltapäivänä nuoreen naiseen kohdistunut ryöstö ja raiskauksen yritys. Esitutkinta on edennyt ja on selvinnyt, ettei raiskauksen yritystä ole enää syytä epäillä. Tekijän tuntomerkit ovat myös tarkentuneet sen verran, että miehellä oli ohut parta, joka oli hiukan tummia hiuksia vaaleampi. Lisäksi miehellä on ollut lippalakki.”

Rikoskomisario Maria Sainio kertoo extralle, että joitakin vinkkejä on saatu epäiltyyn liittyen, lisätiedot edelleen erittäin tervetulleita. Aienpi viittaus raiskauksen yritykseen on voitu sulkea pois uhrin kertomuksen perusteella, Sainio lisää.

Juttua päivitetty kauttaaltaan 19.4.2021 16:28 otsikon ja sisällön osalta vastaamaan poliisilta saatua uutta tietoa asiassa, poistettu viittaukset raiskuksen yritykseen ja lisätty poliisilta saadut tuoreet tiedot.

2 Comments

 1. juha II
  19.4.2021 13:42

  Kuvan perusteella kantasuomalainen ”jogger”. ”Kuva” = synonyymi sannalle ”suomalainen”!!!

  Vastaa
  1. Pekka Kemppainen
   19.4.2021 17:06

   Kuvituskuva, rikollisen piirteet täysin häivytetty (voi käyttää seuraavassakin jutussa).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top