Poliisi tehostanut valmiuttaan Helsingissä, terrorismin uhka mainittu

Helsingin poliisi twiittasi noin tunti sitten valmiuden nostamisesta ja reagointikyvyn pitämisestä poikkeuksellisen korkealla tasolla.

Mitään tiedossaolevaa uhkaa ei ole, mutta samassa yhteydessä mainitaan Euroopassa tapahtuneet terrori-iskut.

Helsingin poliisi 12:08 03.11. 2020:
Olemme lisänneet näkyvää valvontaa ja valmiutta Itävallassa ja Ranskassa tapahtuneiden terrori-iskujen takia. Mitään konkreettista uhkaa ei ole tiedossa, mutta meidän pitää reagoida mahdollisiin tilanteisiin tarvittaessa nopeasti.

Suomessa poliisi on tiedottanut terrorismiin liittyvistä asioista aina hyvin maltillisesti. Tämä varoitus on siis syytä ottaa vakavasti. Samaan aikaan Sisäministeriö twiittaa tänään vietettävästä vihapuheen-vastaisesta päivästä:

Onkohan ministerillä (näkyy videolla, jos malttaa katsoa) prioriteetit kohdallaan? Ihmisiä ammutaan ja puukotetaan kaduilla ja kirkoissakin, ja huolenaiheena on väärät mielipiteet puheissa.

Al-Holin internointileirillä kasvatetaan lapsista terroristeja, kirjoittaa saksalaislehti

Supon katsaus kansalliseen turvallisuuteen ilmestyi tänään

2 Comments

 1. 2 kärpästä 1:llä - mellakka + jouluostokset maksamatta
  3.11.2020 15:47

  Globalistien palkkalistalla olevat terroristit, näyteikkunoiden rikkojat / kauppojen tyhjentäjät ovat globaalisti valmiudessa sekoittamaan maailmaa parhaansa mukaan, kun USA:ssa globalistien päävihollinen Trump voittaa parhaillaan äänien maanvyöryllä presidentinvaalit. Antifa & BLM kokoontuneet mellakkavalmiuteen ympäri USA:ta.
  Esimerkkinä on kaksi kärpästä yhdellä iskulla: valkoinen rotumellakoija maskissa hoiti samalla ”jouluostokset” ilmaiseksi mukaan kaupan entisen näyteikkunan kautta:
  https://prepareforchange.net/2020/11/02/two-birds-with-one-stone-man-protests-racial-injustice-completes-christmas-shopping-in-one-trip/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=two-birds-with-one-stone-man-protests-racial-injustice-completes-christmas-shopping-in-one-trip

  Vastaa

 2. 3.11.2020 20:13

  Ovathan nyt sit varmasti paikalla yhdeksässä minuutissa, jos rupee paukkumaan.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top