Poliisi tutkii tulipaloa murhan yrityksenä, kuvan miestä haetaan

Vastikään eronnut perheenäiti oli hengenvaarassa kerrostaloasunnon leimahtaessa äkisti palamaan maanantaina Koskelantiellä Helsingin Käpylässä. Poliisin mukaan syttymiseen liittyvät palavat nesteet, ja yhtä mieshenkilöä (kuvassa) etsitään rikoksesta epäiltynä. Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä ja törkeänä tuhotyönä.

Tulipalo havaittiin maanantaina 18.30 aikoihin. Rikoksista epäillyn miehen henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Miehellä on poliisin tietojen mukaan tällä hetkellä keltaiset hiukset. Mahdolliset havainnot miehestä tulee soittaa hätänumeroon 112, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Anne Hietala Helsingin poliisilaitokselta.

2 Comments

 1. mauritzio
  12.12.2018 01:25

  Niin monen murhan yrityksestä kun on asukkaita tossa talossa.

  Vastaa
 2. Pekka Kemppainen
  12.12.2018 15:23

  https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_etsii_edelleen_murhan_yrityksesta_epailtya_miesta_vuonna_1993_syntynyt_evans_kipchirchir_oleskelee_todennakoisesti_paakaupunkiseudulla_76529

  On yhä karkuteillä. Poliisin tiedotteessa myös puh.num johon voi ilmoittaa havainnot. Evans Kipchirchir on nimi, pitäis liikkua pk-seudulla, että silmät auki.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to top